Chef Hadad își începe ziua dis de dimineață.

Joseph Hadad este unul dintre cei mai cunoscuți bucătari datorită talentului său în arta culinară. La 62 de ani, el are foarte multe lucruri de făcut în timpul unei zile, astfel că ritualul de dimineață este foarte important. 

Joseph Hadad deține două restaurant în Capitală, gătește, apare la TV și are grijă de copiii săi. Ce să mai, o viață plină are nevoie de un ritual de dimineață fantastic, care să te ajute să duci totul la bun sfârșit.  Acesta se trezește dis de dimineață, indiferent cât de greu pare acest lucru.

La vârsta de 62 de ani, Joseph Hadad are nevoie de multă energie pentru a rezista pe parcursul unei zile solicitante. Dimineața ia un mic dejun sănătos și sățios, apoi urmează o cafea tare, de care se bucură zilnic. Chef-ul i-a întrebat și pe urmăritorii săi ce ritualuri au in fiecare dimineață.

„Mi-am creat o rutină din a mă trezi dis de dimineață, deoarece mă face să mă simt mult mai productiv, am timp să îmi duc toate planurile la bun sfârșit. Și bineînțeles, cafeaua este nelipsită, după ce savurez un mic dejun sănătos. Îmi dă energie și voie bună pentru întreagă zi de muncă. Voi cum vă începeți dimineața?”

Cum arată meniul zilei pentru Chef Hadad

Joseph Hadad este un maestru în arta culinară, iar meniul său ar trebui să fie variat, ne gândim noi. Cu toate acestea, chef-ul nu este deloc pretențios și are gusturi simple. Ziua o începe cu brânză feta, pâine prăjită și câteva legume, toate asezonate. De câteva ori mănânce pește, obicei preluat de la tatăl său.

„Foarte multă lume mă întreabă ce mănânc. Hadad mănâncă foarte simplu. Acasă mănânc niște brănză feta cu pâine prăjită, roșii, ceapă, ulei de măsline și puțin usturoi. Îmi place mult și peștele. Eu am trăit cu pește. Tatăl meu m-a învățat să mănânc pește de 3, 4 ori pe săptămână. Dacă am pește sunt foarte, foarte fericit. O farfurie ideală nu trebuie să fie umplută. Decât mult și prost, mai bine puțin și bun. Să fie multe legume, o carne bună, un pește. Să fie un balans între gust și aspect.”, a spus Chef Hadad.

Distribuie

Pasionată de dezvoltare personală, călătorii și citit, ea este atrasă de noutățile și momentele cheie din industria din spațiul public. Andreea face și voluntariat, fiind o persoană implicată în comunitate și în soluționarea problemelor societății căutând să se dezvolte atât pe plan personal, cât si profesional.