De aproape doi ani, Gina Pistol și Smiley trăiesc una dintre cele mai frumoase și intense perioade din viața lor.

Cei doi au devenit părinți, iar Josephine este centrul universului lor. Gina și-a sacrificat întreaga carieră de dragul celei mici, iar Smiley a făcut modificări destul de mari în programul său.

Gina Pistol este cea mai fericită femeie din lume. Vedeta are o familie minunată, iar de când a venit Josephine pe lume, totul s-a schimbat. Prezentatoarea de la Antena 1 are o legătură extrem de puternică cu fiica ei și nu poate deloc să stea departe de ea. Josephine a fost motivul principal pentru care acesta s-a dat un pas în spate din lumina reflectoarelor și a refuzat să mai plece în „America Express”.

Deși nu mai este la fel de activă pe plan profesional, Gina nu regretă absolut deloc nicio decizie pe care o ia cu privire la fiica ei. Josephine are nevoie 100% de prezența sa, așa că a decis să-i facă perioada copilăriei una minunată. Evident, nu ar fi posibil dacă nu s-ar implica și Smiley.

Ce ritual au Smiley și fiica lui, în fiecare dimineață. Gina Pistol i-a dat de gol
social media

Gina Pistol se bazează oricând pe Smiley

Andrei este ajutorul de nădejde al Ginei atunci când vine vorba de micuța Josephine. Rolul de tătic i se potrivește de minune artistului care a început să își organizeze programul în funcție de fiica sa. Rare sunt dățile în care acesta nu are suficiente timp de petrecut cu Josephine. De obicei, imediat după ce termină treaba la studio, Smiley fuge acasă pentru a se bucura de fiica sa.

Ba mai mult, în fiecare dimineață, cei doi au dezvoltat propriul lor ritual. Gina Pistol este foarte mândră de asta și, în special, de conexiunea care există între ei. Așa cum era de așteptat, Smiley încearcă să-i insufle lui Josephine pasiunea pentru artă, indiferent de forma sa. Și pare că îi și iese.

„Este un tată perfect pentru Josephine. Dansează balet cu ea dimineața, îi citește povești, poezii, îi cântă, se joacă cu ea. Ei au ritualul lor în fiecare dimineață. Ea își pune fustița de balet, Andrei pune Ceaikovski și dansează împreună Lacul Lebedelor, apoi ea are o colecție de cărți muzicale și le răsfoiesc împreună. Așa cum am mai zis, este un tată perfect și minunat pentru ea”, a declarat Gina Pistol la Antena Stars.