Otniela Sandu are un ritual zilnic de la care nu se abate.

Otniela Sandu este una dintre cele mai frumoase românce și atrage privirile peste tot unde pășește. Aceasta este o cunoscută actriță și influenceriță, iar trăsăturile sale o ajută foarte mult. Pentru a se menține în formă, ea are un ritual zilnic pe care îl respectă cu strictețe.

În vârstă de 32 de ani, Otniela Sandu a participat la „Bravo ai Stil! Celebrities”, dar parcursul a fost de scurtă durată. Aceasta are grijă de ea și de dieta sa zilnică. Pentru a avea un talie de invidiat și energie pe tot parcursul zilei, vedeta are un ritual de dimineață.

Actrița bea o cafea savuroasă care să-i dea un boost de energie de la primă oră a zilei, apoi merge la sală. Exercițiile de la sală o ajută la menținerea unei greutăți ideale, precum și tonifiere și sănătate.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Otniela Sandu (@otniela)

„Dimineața perfectă începe cu o cafea buna si cu o porție de sport! La tine cum arată dimineața perfectă?”, a scris Otniela Sandu pe Instagram.

Otniela Sandu: „Am fost foarte răsfăţată”

Otniela Sandu a avut o copilărie fericită și plină de iubire din partea părinților. Vedeta a călătorit mult alături de familia sa și a reușit să se dezvolte cât mai frumos pentru a fi un adult responsabil și pregătit în viață. Aceasta consideră că răsfățul exagerat de care a avut parte au făcut-o să nu aprecieze lucrurile pe care le avea sau le primea.

„Am avut o copilărie fericită, o copilărie în care am călătorit foarte mult şi am avut parte de evenimente interesante, care m-au ajutat să mă dezvolt armonios. Consider că o parte negativă a copilăriei mele este faptul că am fost foarte răsfăţată de părinţi şi de cei din jurul meu. Lucrul acesta cred că şi-a lăsat o amprentă asupra mea, prin faptul că am avut şi am făcut mereu ceea ce am vrut şi nu prea am ştiut să apreciez ce am la adevărata valoare. Iar uneori chiar am crezut că merit mai multe lucruri decât probabil mi se cuveneau. ”, a spus Otniela pentru pentru Okmagazine.

Distribuie

Pasionată de dezvoltare personală, călătorii și citit, ea este atrasă de noutățile și momentele cheie din industria din spațiul public. Andreea face și voluntariat, fiind o persoană implicată în comunitate și în soluționarea problemelor societății căutând să se dezvolte atât pe plan personal, cât si profesional.