Mama artistului a mărturisit că nu ascultă muzica pe care o cântă fiul ei, ea fiind de altă religie

Este unul dintre cei mai cunoscuți artiști din România și se bucură de un succes culminant. Deși a pornit de jos, Jador nu s-a sfiit niciodată să vorbească despre viața lui. 

La un post de televiziune din România, artistul s-a prezentat împreună cu mama sa. Cei doi au o relație extrem de apropiată, motiv pentru care discută deschis orice subiect.

Mama lui Jador a recunoscut că nu ascultă muzica pe care o cântă fiul ei

Aceasta a mărturisit că este pocăită, motiv pentru care nu ascultă muzica lui Jador. În schimb, a menționat că îl respectă pentru ceea ce face.

,,E alegerea lui și îl susțin în tot ce face. Dar, din păcate nu-i ascult muzica. Eu sunt pocăită și nu ascult muzica lui. Dar în schimb apreciez ceea ce face”, a mărturisit mama artistului.

@diana.blogger #chisinaumoldova #tiktok #fyp #foryoupage #dianablogger #bucurestiromania🇷🇴 #jador_official_one ♬ Originalton – kavkazguild

Jador, copilărie plină de greutăți

„Eu nu am avut parte de o educație aleasă, de la început. M-am educat singur. Mama mea, când era tinerică, vorbea foarte urât cu mine și tata la fel. Eu m-am rugat foarte mult pentru ei să-i aducă Dumenezeu pe unda asta.

Eu eram țârcovnic la preot și îmi doream mult ca mama și tata să fie acolo, dar nu erau. Mamaie Lenuța era cu mine mereu la biserici. Era foarte mândră de mine”, a spus Jador la Teo Show.

„Nu știu cât realizam eu că trebuie să am grijă de frații mei, dar îmi spunea mama: „Vezi, că eu mă duc la prășit, ai grijă de fratele tău’. Și trebuia să am grijă de el.

social media

Aveam porci, aveam vaci, aveam găini, cal, animale, cum au oamenii în curte, la țară. Trebuia să îi hrănesc pe frații mei, să fac mâncare, să fac curat că dacă mama nu găsea curat când venea acasă, mă bătea. (…)

Eu am fost bărbatul în casă. Cât a lipsit tata, că tatăl meu a lipsit foarte mult din viața noastră pentru că a trebuit să muncească.

A trebuit să fiu bărbatul în casă. Și chiar am fost până când am plecat la școală, în București”, a mai dezvăluit Jador.

Distribuie

22 de ani, studentă în cadrul Facultății de Jurnalism și Științele comunicării la „Universitatea din București”. „Bobocel” în presă, la început de drum, dar cu o desagă de determinare în spate, vrea să crească în domeniul pe care îl iubește cel mai mult și pe care a ales să pășească încă din băncile școlii. Își dorește să devină un jurnalist profi, corect și își dezvolte creativitatea, pentru a realiza materiale autentice și calitative!