Ce relaţie au avut Florin Piersic şi Angela Similea. Legătura dintre cei doi mari artişti ai României a fost aflată după mai bine de 40 de ani. Nimeni nu se aştepta şi cu siguranţă fanii vor rămâne uimiţi.

România a strălucit cândva datorită oamenilor de cultură, a artiştilor de renume şi a celor care au dus numele ţării pe lista succesului. Prin anii 70-80, arta era la ea acasă, muzica la ea acasă, teatrul şi tot ce era mai bun printre români.

Printre cei mai îndrăgiţi artişti ai anilor aceia au fost nimeni alţii decât Angela Similea și Florin Piersic. Mulţi le ştiu realizările, le ştiu prezenţa în viaţa publică. Puţini ştiu însă ce a fost între cei doi mari artişti ai României.

S-a aflat după 40 de ani totul dintre Angela Similea şi Florin Piersic

În România circula într-un moment informaţia că Angela şi Florin ar forma un cuplu pe ascuns. Timp îndelungat s-a auzit acestă poveste, deşi cei doi au fost implicaţi atunci în alte relaţii oficiale în faţa lumii. Angela era într-o relație cu olandezul Jan Hilgen, în timp ce Florin Piersic era căsătorit cu Anna Szeleș. Până de foarte puţin timp, toată povestea  a rămas la nivelul de zvon sau bârfă. Recent, celebrul actor, Florin Piersic a povestit de perioada în care mergeau împreună în turnee, dar și despre inevitabila apropiere dintre cei doi și în spatele cortinei.

Adevărul a ieşit la iveală. Ce relaţie au avut Florin Piersic şi Angela Similea

”Cu Angela am fost într-un amor nebun. Luni întregi am plecat cu ea în deplasari și era imposibil să nu avem ceva, mai ales că Similea era foarte frumoasă și dorită de toţi. La început ne șicanam, apoi am început să ne apropiem din ce în ce mai mult, ne mai și pipăiam, pâna ne-am cuplat de tot. A fost o „lipitură’ în toata regula, o poveste de dragoste frumoasă, de care, acum, îmi aduc aminte cu plăcere”, a povestit actorul Florin Piersic.

Ce s-a întâmplat între cei doi

”Florin era cu adevărat superb. Avea o frumuseţe de Făt-Frumos, departe de a fi efeminat. (…) Ceea ce am înţeles eu repede lângă el este că dacă eşti fluture te-ai ars. Nu voiam să mă ard… M-am străduit să rămân şi eu o lampă. Dar am creat un cuplu. Pe la televizor, în turnee. Mi-amintesc că Anna Szeleş, soţia lui, a suferit mult. Cel puţin în meserie. Ei doi erau frumoşi, erau talentaţi, dar, când am intervenit eu, s-a întâmplat un lucru la urma urmei normal. Adică, eram doi români înalţi, frumoşi şi celebri, eram un cuplu adevărat”, a povestit Angela.