Fiul Amnei pregătit să aibă un tată vitreg.

Amna și Dorian Popa sunt doi dintre cei mai îndrăgiți și iubiți artiști din România. În prezent, Amna este o femeie singură, dar, de-a lungul timpului, publicul a cuplat-o cu mai mulți bărbați din showbiz-ul românesc. Unul dintre aceștia este Dorian Popa. Cântăreața a fost invitată în cadrul emisiunii online „Detectorul de minciuni” și a vorbit despre relația dintre ea și Dorian Popa. Mai mult, aceasta  a lămurit și motivul pentru care fiul ei i-a spus că și-ar dori ca vlogger-ul să fie tatăl lui vitreg.

Amna, despre relația cu Dorian Popa

Amna a fost invitată în cadrul emisiunii online „Detectorul de minciuni”, difuzată pe canalul de YouTube theXclusive. Artista a vorbit și despre bârfele conform cărora ar fi avut o relație cu Dorian Popa. Ea a explicat și de ce fiul ei i-a spus că i-ar plăcea ca Dorian Popa să fie tatăl lui vitreg.

„Ce-aveți măi frate? Chiar am uitat să îl sun să îi spun că fiul meu a zis că i-ar plăcea să fie tatăl lui vitreg. Dorian îmi este ca un frate, are o relație de 12 milioane de ani, nu există așa ceva. Doamne, nu! Știți de la ce a zis fiul meu că vrea ca Dorian Popa să fie tatăl lui vitreg?

@diana.blogger

#tiktok #romania #fyp #viral #chisinaumoldova #dianablogger #ginafelea #bucurestiromania🇷🇴

♬ sunet original – Tik Toker Diana

De la faptul că este fanul lui. Într-o zi îmi zice <<Auzi mami, sunt ok să îți faci și tu o relație.>> Eu zic <<Vorbești serios?>> El: <<Da, sunt pregătit.>> Și am vrut să văd ce poate copilul. <<Cu cine ai vrea tu să mă vezi așa?”>> Stă și se gândește și zice: <<Cu Dorian. Mi-ar plăcea să mă joc și cu Cheluțu.>>

Își imagina cum se jucau pe calculator, se împușcau, cam asta e pentru el un tată, probabil, în capul lui. M-am uitat și am zis: <<Doamne ferește mami, nu!>> De-ale copiilor”, a declarat Amna, în cadrul emisiunii.

Amna a făcut lumină și a spus că între ea și Dorian Popa nu există și nu a existat niciodată o relație de natură amoroasă. Artista spune că îi poartă un respect enorm lui Dorian și că de fiecare dată a ajuta-o cum a putut.

Distribuie

Sunt o persoană liniștită, sociabilă și ambițioasă. Îmi place ideea de a livra informații necunoscătorilor, ador să ascult poveștile oamenilor și să ofer ajutor atunci când mi se cere.