Fata lui Jean de la Craiova se joacă de-a stylist-ul cu tatăl ei. Sabrina și Jean au relație extraordinară tată-fiica și se sfătuiesc reciproc!

Jean de la Craiova are toate motivele de sărbătoare împreună cu familia lui, pe 24 noiembrie, de ziua lui. Artistul va împlini 51 de ani și se poate declara un bărbat împlinit. Are o soție superbă, o fiică extraordinar de deșteaptă și o carieră de succes. 

Vedeta se află la a doua tinerețe, după cum ar spune lumea și nu poate să fie mai mulțumit decât este deja de viața pe care o are. Jean de la Craiova are o fiică în vârstă de 23 de ani și este căsătorit cu o fostă balerină!

Ce relație are Jean de la Craiova, cu fiica sa. Cum îl pune la punct Sabrina pe manelist: „Altfel râde lumea de mine”
Instagram

Sabrina Dumitrache nu și-a dorit o carieră în care să fie expusă presei

Manelistul a ales să nu își lase familia afectată de presă. Așa că… le-a ținut departe de lumina reflectoarelor pe cele două femei din viața lui. Jean a mai apărut alături de fiica lui, Sabrina la televizor, însă decizia tinerei a fost să rămână în anonimat.

Cu toate astea, relația celor doi din privat este foarte strânsă. Celebrul artist este foarte apropiat de fetița lui și fac echipă bună. Jean a recunoscut că Sabrina este „stylist-ul” din spatele lui și ca îl ajută mereu cu ținutele. Domnișoara lui își dă cu părerea de fiecare dată când tatăl ei pleacă în oraș.

„Mereu mă duc la ea și o întreb dacă sunt bine. Mă ceartă când nu mă încalț cum trebuie și îmi spune cu ce să înlocuiesc. Mă pune să fac cum zice ea că altfel râde lumea de mine. De această dată îmi luasem niște pantofi, tot maro, dar cu o talpă mai groasă și când m-a văzut, mi-a spus să-i schimb cu unii cu talpă mai subțire. Am ascultat-o. Ultimul cuvânt îl are fiica mea”, a spus Jean într-un interviu pentru AntenaStars.

Jean de la Craiova și fiica se sfătuiesc reciproc

Dacă de aspectul lui Jean se ocupă Sabrina și are grijă ca tatăl ei să dea bine pe oriunde merge, artistul i-a întors de asemenea, grija. Nu a constrâns-o niciodată cu reguli stricte, ci a încercat să o învețe să gândească singură ce este corect să facă în viață.

Ajunsă în pragul maturității Jean de la Craiova i-a explicat că el va fi mereu aici când va avea nevoie, dar de acum alegerile le va lua singură și trebuie să le gândească astfel încat ea să fie mândră de ele.

„Cu cât ţii un copil care o pasăre… când i-ai dat drumul a zburat„, povestea Jean de la Craiova în urmă cu doi ani într-un interciu la Antena Stars. I-am spus: ai văzut cum te-am crescut. E timp să faci un rezumat şi să iei tot ce a fost mai bun. Eşti fată deşteaptă, eşti fata lui tata şi măcar 30% să ai de la mine. Unde e greu întreabă-mă”, a completat artistul.

Share.

21 de ani, absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Educației din cadrul Universității din București. Și-a făcut debutul în presă la Substanțial.ro și este determinată să ajungă departe în acest domeniu. De mică este pasionată de scris și este curioasă de tot ce se întâmplă în lumea mondenă. Are o personalitate puternică și este mereu gata de o nouă aventură, iar visul ei este să se facă remarcată în presă. Alexandra este gata să vă pună la curent cu tot ce mișcă printre vedete!