Cântărețul a făcut public acest lucru după momentele grele prin care a trecut

Culiță Sterp și-a arătat mereu aprecierea vizavi de partenera lui de viață. În ceea ce îi privește pe socrii lui, artistul nu a vorbit în public niciodată. Abia acum, acesta le-a mărturisit fanilor ce relație are de fapt cu ei.

Îl consideră al doilea tată pe socrul lui

Culiță Sterp și iubita lui, Daniela se cunosc încă din perioada liceului. Cei doi au fost la aceeași unitate de învățământ însă nu știau pe atunci ce le va rezerva viața. Astfel, după ani de zile, membrii celebrului cuplu s-au revăzut și îndrăgostit nebunește. De altfel, Daniela a participat chiar la nunta artistului cu Carmen de la Sălciua.

Ulterior, totul a luat o întorsătură neașteptată pentru amândoi. Culița Sterp a demonstrat că o iubește pe cea care i-a dăruit un copil. De fiecare dată, cântărețul nu s-a sfiit să îi declare dragostea public.

Totuși, despre familia Danielei, acesta nu a vorbit prea des. Acum, fanii din mediul online ai artistului au avut ocazia să afle ce fel de relație are cu aceștia.

Social media

Culiță Sterp a apărut alături de socrul lui într-o fotografie. Artistul a specificat că îi este ca un al doilea tată. Deși tatăl iubitei lui nu pare deloc în vârstă, se pare că totuși, între cei doi dincolo de o relație de prietenie există și mult respect.

Culiță nu s-a abținut de la a face o glumă siropoasă legată de acest subiect.

Fetele, să nu-i dați follow că e însurat socrul” a scris acesta pe Instagram.

Culiță a trăit ani mulți departe de tatăl lui biologic. Asta după ce acesta a plecat de acasă părăsindu-și familia. Bărbatul a ales să se mute cu o altă femeie decât soția lui și să înceapă o nouă viață. Deși artistul și frații lui au încercat să reîntregească familia, acest lucru nu a mai fost posibil.

Distribuie

Din anul 2018 am ocupat funcția de specialist comunicare și relații publice în cadrul Federației Patronatelor din Turismul Românesc, îmbinând astfel tainele comunicării cu legile riguroase și actele normative care vizează în mod direct sfera turismului/ospitalității. Lumea digitală mi-a captivat atenția, iar astfel am descoperit acest frumos drum al redactării articolelor media pentru publicațiile online aflate în continuă dezvoltare. Încă din anul 2020, în cadrul substantial.ro, am documentat, redactat și transmis cititorilor noștri informația clară cu maximă dedicare și responsabilitate.