Alex și Cristina au împreună un băiețel.

Cristina Ich se numără printre vedetele cu cea mai mare ascensiune din mediul online. Într-un timp relativ scurt, aceasta a reușit să adune o comunitate impresionantă de fani. Cheia ei spre succes a fost una simplă. Și anume, s-a afișat sinceră și transparentă în fața celor care au decis să facă parte din lumea ei virtuală.

Cristina Ich este una dintre cele mai frumoase femei din România. Șatena a demonstrat că nu este un lucru ciudat să fii și frumoasă și inteligentă, așa cum este cazul ei. Vedeta a militat mereu pentru independența feminină și a vrut ca toate cele care o urmăresc în online să asculte sfaturile ei. Ba chiar a dezvoltat și un curs pe această tema, tocmai pentru a deschide ochi cât mai multor femei.

Deși a fost mereu în lumina reflectoarelor, Cristina Ich a încercat, pe cât posibil, să stea departe de scandaluri. Evident, unele replici de-ale sale au scandalizat de multe ori internetul, însă apele s-au calmat destul de repede. După episodul cu refugiații din Ucraina, Cristina a ajuns în atenția fanilor cu un nou subiect. Și anume, despărțirea de Alex Pițurcă.

Ce regretă cel mai mult Cristina Ich la relația cu Alex Pițurcă. Vedeta nu mai poate schimba nimic acum
Social media

Cristina Ich și-a luat măsuri de precauție

Cristina Ich și Alex Pițurcă s-au întâlnit fără să planifice asta, iar între cei doi a fost dragoste nebună. Nu au avut nevoie de prea mult timp pentru a trece la pasul următor. În nici trei luni de când s-au cunoscut, Cristina a rămas însărcinată. Acela a fost unul dintre cele mai emoționante momente din întreaga viață a influencerei.

Din păcate, la scurt timp după ce a venit pe lume Noah, lucrurile între Cristina Ich și Alex Pițurcă nu au mai funcționat la fel de bine. Din dorința de a-i oferi celui mic un mediu liniștit pentru dezvoltare, cei doi au decis să meargă pe drumuri diferite, fără resentimente.

„Dacă nu-l aveam pe Noah, îmi făceam bagajele și eram plecată în munți, închisă cu lacătul. A fost o perioadă în care voiam să fug de acasă. Nu că nu mai mă înțelegeam. Noi am făcut copilul ăsta extrem, extrem de repede.

Nu că ne-am îndrăgostit, a fost dragoste la prima vedere. Dragoste d-aia nebunească! Și eu de el, și el de mine! Cât poți să cunoști un om în trei luni? Nu-l cunoști în 20 de ani! Dar dacă ajungeam să-l cunosc nu aș mai fi ajuns să-l fac pe Noah”, a spus Cristina într-un podcast.

Share.

27 de ani, absolventă a Facultății de Sociologie și a Facultății de Drept din cadrul Universității „Constantin Brâncuși” din Târgu-Jiu. Lucrează în presă de aproape 3 ani și este responsabilă de materialele publicate pe zutv.ro. Este pasionată de social media și nu îi este străin niciun tool de promovare online.