Ana Baniciu trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de Edy Kovacs și de abia așteaptă să îmbrace rochia de mireasă.

În ultima perioadă, Ana Baniciu a trecut printr-o serie de schimbări radicale. Universul a lucrat în favoarea ei și, deși a suferit foarte mult, soarele a răsărit și pe strada ei. Din punct de vedere profesional, îi merge extraordinar, iar din punct de vedere personal, nu are de ce să se plângă. 

CITEȘTE ȘI Ana Baniciu, detalii despre nuntă. Unde va avea loc marele eveniment din viața cântăreței

Ana Baniciu trăiește cea mai frumoasă perioadă din viața ei. Artista este iubită și iubește, iar asta este cel mai important pentru ea. Vedeta are o relație de mai bine de doi ani cu Edy, cel care o va duce și în fața altarului. Cei doi au plănuit marele eveniment de mai multe ori, însă, de fiecare dată, a apărut ceva.

Acum, Ana și partenerul ei simt că nu mai este nevoie să grăbească lucrurile. Cuplul așteaptă ca totul să se întâmple la momentul potrivit și garantează că au cea mai mare răbdare din lume. Artista nu crede că dragostea durează doar trei ani și este de părere că, în cazul ei și al lui Edi, totul va fi diferit.

Ana a declarat de multe ori că este foarte fericită alături de iubitul ei. Pentru artistă, cel mai mult contează ca într-o relație să existe dragoste, respect și prietenie. Toate astea le regăsește alături de Edy, așa că nu îi este frică să afirme că se vede o viață întreagă lângă el.

Ce regretă cel mai mult Ana Baniciu de când are iubit. „Parcă îmi pare și rău”
Instagram

Ana Baniciu: „N-am venit să-l schimb”

Edy este cel care o lasă pe Ana să fie așa cum își dorește. Blondina a recunoscut că ambii își oferă libertatea de care au nevoie, iar asta este foarte important pentru dinamica lor. Ana o oferit, recent, un interviu celor de la cancan.ro în care a vorbit despre toate schimbările care au apărut în viața de cuplu.

Potrivit declarațiilor artistei, se pare că totul este numai lapte și miere, iar înțelegerea este la ea acasă. Cei doi se respectă reciproc și nici nu încape discuția de gelozii.

„Important este să și semeni cu omul pe care l-ai ales. Noi nu ne-am certat niciodată până acum. Eu nu am venit să-l schimb pe el. Să știi că nu-mi mai scriu băieții. Parcă-mi pare și rău. Nu-mi scriu băieții, știu că mă și căsătoresc.”

@cancan_ro ANA ÎL FACE PE MIRCEA BANICIU SOCRU MIC, DAR NU UITĂ DE PERIOADA CÂND ERA FATĂ LIBERĂ. “NU-MI MAI SCRIU BĂIEȚII, PARCĂ-MI PARE RĂU!” #anabaniciu #cancan #fy #fyp ♬ sunet original – Cancan_ro

Distribuie

27 de ani, absolventă a Facultății de Sociologie și a Facultății de Drept din cadrul Universității „Constantin Brâncuși” din Târgu-Jiu. Lucrează în presă de aproape 3 ani și este responsabilă de materialele publicate pe zutv.ro. Este pasionată de social media și nu îi este străin niciun tool de promovare online.