Ce reacție a avut Mirela Vaida după ce Emily Burghelea și-a dat demisia? Emily Burghelea a ajuns la capătul puterilor. Fosta concurentă de la Bravo ai Stil s-a săturat să fie obligată să ascundă lucruri. Se pare că înainte emisiunii de ieri Veronica Stegaru i-a făcut o serie de mărturisiri, care s-au dovedit a fi adevărate. Vulpița a fost bătută de soțul ei, Viorel Stegaru, dar nu a ajutat-o nimeni.

Singura căreia a fost în stare să-i povestească prin ce trece a fost Emily Burghelea. Vedeta a luat o decizie extrem de importantă și a tras un semnal de alarmă chiar în timpul emisiunii. Ea i-a atras atenția prezentatoarei Acces Direct că Veronica este agresată de Viorel. Mirela Vaida nu a acționat în niciun fel și a preferat să ascundă totul. Din acest motiv, Emily Burghelea a decis să nu mai lucreze pentru ei.

Ea a făcut după emisiune un live în care a vorbit cu fanii ei despre toată situația creată. Apoi, a postat și un mic video pe YouTube, tot pentru a lămuri situația. La finalul emisiunii, Emily a spus tot ce a avut pe suflet, dar Mirela Vaida nu a luat-o deloc în seamă, ba mai mult de atât a încercat să acopere ce se întâmplă.

Ce reacție a avut Mirela Vaida după ce Emily Burghelea și-a dat demisia?

“Mirela, tu știi că Viorel o agresează pe Veronica și noi trebuie să ne facem că plouă? Eu nu pot să trec peste chestia asta. Chiar nu pot să trec. A plâns la mine înainte de emisiune. Eu nu pot…”, a zis Emily la început.

“O agresează? Am înțeles, liniștește-te și tu. Am înțeles, liniștește-te și tu. O să vorbesc imediat…”, a zis prezentatoarea.

„Și pentru că Emily te-a demascat și te’a dat de gol că știai de abuzurile lui Viorel, a plătit cu postul ei! Dar tu rămåi acolo, cum altfel, la cât de corectă ești!! Tu trebuia să fii prima dată afară!”, a fost unul dintre comentariile primite de Mirela Vaida.

„Veti afla maine adevaratul motiv pentru care Emily a fost data afara!!”, a scris Mirela Boureanu Vaida în comenatarii.