Presa din toată lumea a fost luată prin surprindere în momentul în care au apărut poze cu Justin Timberlake la brațul altei femei decât soția sa, Jessica Biel.

Artistul a fost surpins alături de actrița Alisha Wainwright, iar legătura dintre ei părea să fie una destul de apropiată. Justin o ținea de mână în unele poze, iar în altele ea își spijinea mâna pe genunchii lui.
Surse oficiale ale celor doi au ținut să clarifice imediat situația. Justin și Alisha sunt doar colegi de muncă și vor lucra împreună la un film. Însă ce părere a avut soția lui Justin despre acest eveniment?
Din câte se pare, Jessica îi oferă toată încrederea ei. Relația lor nu a fost afectată în vreun fel, iar o posibilă despărțire iese în mod cert din discuție.
Da, este adevărat că Justin a întrecut puțin măsura, însă soția lui nu are motive de îngrijorare. Apropiați ai cuplului au declarat că cântărețul se simte foarte norocos pentru faptul că are o soție atât de minunată și că va face tot posibilul să se revanșeze.
Mai mult de atât, Justin știe faptul că gesturile sale au fost ieșite din comun și că partenera lui are tot dreptul să îl învinovățească, însă la finalul zilei, tot ea este femeie alături de care a ales să își petreacă restul vieții.