Cătălin Bordea și Livia au fost unul dintre cele mai iubite și apreciate cupluri din showbiz-ul românesc timp de peste un deceniu. Cu toate acestea, povestea lor de dragoste a luat sfârșit când Livia l-a înșelat pe Cătălin cu cel mai bun prieten al lor, cunoscutul Spike. Iată ce reacție a avut bunica lui Cătălin, cea care l-a crescut, în momentul în care a aflat ce a făcut fosta soție a comediantului.

Un sprijin important în viața lui Cătălin Bordea

Bunicii au jucat un rol crucial în viața lui Cătălin Bordea, care a crescut fără prezența tatălui său, acesta abandonându-l când era doar un copil. Bunicii au fost cei care l-au sprijinit și au ocupat un rol de parental în viața lui Cătălin.

În vara acestui an, Livia și cel mai bun prieten al lui Cătălin, Spike, au fost surprinși în timp ce se sărutau pasional. Această trădare a dus la sfârșitul căsniciei lui Cătălin cu Livia și l-a plasat pe acesta într-un triunghi amoros involuntar.

În momentul în care Cătălin a aflat despre infidelitatea soției sale, acesta a evitat să vorbească despre despărțire și despre circumstanțele în care s-a produs ruptura. Cu toate acestea, mai târziu, comediantul a găsit puterea și curajul să discute despre această experiență dureroasă.

Ce reacție a avut bunica lui Cătălin Bordea când a aflat că acesta a fost înșelat de Livia: Nici nu pot să reproduc...

Reacția neașteptată a bunicii lui Cătălin Bordea

Într-o emisiune TV, Cătălin a dezvăluit reacția bunicii sale când a aflat despre divorțul de Livia. Întrebându-l ce a zis bunica sa, Cătălin a dat răspunsul-surpriză:

„Nici nu pot să reproduc la televizor ce a zis”.

Dincolo de această glumă, Cătălin a povestit că bunica sa are o mentalitate rurală și simplă și că a surprins-o prin reacția ei:

„Bă, având în vedere că mama ta a avut 5 căsnicii, unchiul tău 3, tu una, mai ai să-i ajungi, ești majoretă pe lângă restul din familia asta, stai liniștit că ești în urmă”.

Cum Livia a cucerit inimile lui Cătălin și ale familiei sale

După doar doi ani de relație, Cătălin și Livia s-au căsătorit civil, iar cinci ani mai târziu, s-au cununat religios. Această căsătorie a fost o bucurie pentru Cătălin și familia sa. Invitat în cadrul unei emisiuni TV, Cătălin a povestit cum s-a îndrăgostit de Livia, subliniind că a fost atras de zâmbetul ei și de energia pe care o radia. Cu toate că a fost rușinat de faptul că s-a îndrăgostit de ea în timp ce era într-o relație cu altcineva, Cătălin a recunoscut că Livia i-a adus o bucurie imensă în viață.