Denise Rifai a vorbit depsre viața sa sentimentală.

În fiecare duminică seară, Denise Rifai este prezentatoarea emisiunii „40 de întrebări” difuzată pe Kanal D. În fiecare ediție a emisiunii sale, Denise încearcă să afle cât mai multe lucruri de la invitatul pe care îl are. Când rolurile se schimbă, iar Denise este luată la întrebări, situația se schimbă.

Când vine vorba despre viața sa sentimentală, Denise Rifai preferă ca asupra acestui subiect să planeze o aură de mister. Recunoaște că este o femeie căreia îi place să depinde de propriile forțe. De asemenea, declară că pentru o femeie este foarte important să rămână independentă.

Viața sentimentală a lui Denise Rifai, un adevărat mister

@anamariatrifon

♬ sunet original – Maria👀

„Viața mea privată întotdeauna va rămâne privată. Sunt o femeie căreia îi place să fie pe propriile picioare, indiferent de situație. E pentru noi ca femeie este foarte important ca să rămâi tu e să fii tu independentă.” a declarat Denise Rifai, prezentatoarea emisiunii „40 de întrebări”

Când vine vorba despre emisiunea sa, Denise dezvăluie că anumiți invitați de-ai săi i-au solicitat să primească întrebările în avans, înainte de a veni în platoul emisiunii. Bineînțeles, fiind o profesionistă din fire, Denise s-a opus vehement acestui lucru.

„Sunt invitați care încearcă să afle temele de discuție sau întrebările, iar eu le spun tuturor: Eu nu dau întrebări! Dacă aș fi dat măcar o dată întrebările, s-ar fi aflat și nu aș  mai fi fost eu Denise Rifai.

Nu dau întrebări! Temele de discuție sunt aceleași pentru toți: viața lor, pentru că eu viața lor o pun pe masă, așa cum a fost ea scrisă de articolele sau de interviurile care au apărut în presă de-a lungul timpului.Nu am voie să joc cu nimic. Nu am voie să spun ce am auzit, ce știu pe surse. Am voie să folosesc doar informația care a apărut.” a dezvăluit Denise Rifai pentru spectacola.ro

Distribuie

Sunt Sebastian și încă de mic visam să învăț tainele jurnalismului și ale televiziunii. Am absolvit Facultatea de Jurnalism și Științe ale Comunicării din cadrul Universității Alexandru Ioan Cuza din Iași, iar acum, zic eu, sunt pregătit să vă aduc cele mai prospete știri din domenii diverse.