Anul acesta cu siguranță nu a fost ceea ce ne-am fi imaginat că va fi 2021

Cu toate acestea, într-un fel, orele de dinainte de 1 ianuarie 2022 vor fi cam la fel ca toate revelionurile care au venit înaintea lui: Vom număra binecuvântările pe care le-am primit în timp ce privim spre viitor cu speranță. Încântați de șansa unui nou început și a lucrurilor mai bune care vor veni. Putem folosi toate farmecele norocului pe care le putem obține în materie de dragoste, sănătate și bani în cele douăsprezece luni care vor veni. Așa că ne permitem câteva superstiții de Revelion pentru o modalitate distractivă de a sărbători alături de cei dragi.

Superstiții din toată lumea

Pixabay.com

Un sărut la miezul nopții
Poate părea că sărutul la miezul nopții este o modalitate de a-ți arăta entuziasmul pentru noul an. Dar, de fapt, se crede că dacă săruti pe cineva drag în timp ce ceasul lovește miezul nopții, aceste sentimente vor continua și în următoarele 12 luni.

Mănâncă 12 struguri (nici mai mult, nici mai puțin) la miezul nopții
Această superstiție alimentară care își are originea în Spania este menită să vă aducă noroc pentru anul următor. Doar mânca 12 struguri la miezul nopții. Unul pentru fiecare lună. Sau pune-le pe un frigărui și îi poți servi ca și garnitură distractivă de cocktail.

Păstrați niște bani în plus în portofel
Vrei să intri într-un an plin de prosperitate financiară? Da-ți o fugă până la bancă, astfel încât să puteți umple portofelul cu numerar. De asemenea, nu imprumuta niciun ban în noaptea de Revelion și nu începe anul cu datorii neachitate.

Nu face curat în casă
Putem într-adevăr să păstrăm această tradiție. Dacă sunteți preocupat de „măturarea” sau „spălarea” oricărui noroc care vă iese în cale, nu curățați absolut nimic. Nici măcar vase sau rufe.

Evitați lacrimile
Salvează-ți lacrimile pentru o altă zi, pentru că plânsul în ziua de Anul Nou ar putea pune în mișcare un an de tristețe.

Nu ieși din casă…
… până când cineva nu intră mai întâi din exterior. Și cine este acea persoană se presupune că va spune multe despre norocul pe care îl veți avea în noul an. (În Scoția, prima persoană ce vine în casa ta, trebuie să-ți aducă și un cadou!)

Fă multă gălăgie
S-ar putea să vă placă să cumpărați artificii. Dar știați că tradiția provine dintr-o superstiție? Zgomotul puternic la miezul nopții ar speria spiritele rele.