Anca Dinicu este una dintre cele mai talentate actrițe de la noi din țară. Anca a câștigat admirația fanilor prin simțul său al umorului dezvoltat. Iată ce propunere i-a făcut Horia Brenciu actriței.

De când a urcat pentru prima oară pe scena de teatru alături de Stela Popescu, Anca Dinicu a știut că va deveni actriță. În ultimii ani, artista a fost văzută tot mai puțin pe micile ecrane din România. Ea a participat la diverse emisiuni și proiecte de la Antena 1.

Totodată, Anca Dinicu este foarte căutată de către regizorii și producătorii români, pentru a juca în diverse filme. Recent, actrița a fost prezentă la avanpremiera filmului „Temabuilding”.

„Mi-a luat foarte mult timp. Nu m-am trezit așa. A durat ceva pregătirea asta. Colaborarea cu Micutzu nu a fost o surpriză, eu cu mulți ani înainte am început să lucrez.

A fost așa cum m-am așteptat să fie: foarte relaxată și o bucurie de fiecare dată. Nu suntem cuplați în Teambuilding. Suntem doar colegi. Filmul ăsta mi-a venit mănușă. A fost ca o gură de aer”, a povestit Anca Dinicu conform ego.ro

social media

CITEȘTE ȘI: Nu ți-l imaginai în această ipostază! Cum era Horia Brenciu în vremea liceului. „Niciuna nu mă crede…”

Ce surpriză i-a pregătit artistul, Ancăi Dinicu

Horia Brenciu și Anca Dinicu au o prietenie foarte specială, cei doi fiind foarte apropiați. Se pare că și artistul Horia Brenciu a luat parte la fimările pentru filmul „Teambuilding”.

Prietenia dintre Horia Brenciu și Anca Dinicu se poate vedea și pe plan profesional. Artistul i-a pregătit o surpriză actriței.

„Uite că nici nu m-am gândit la treaba asta. Bine că ai adus vorba, am ceva pentru tine. Nu pot să vă zic mai multe pentru că este o surpriză și pentru Anca”, a spus extrem de serios artistul.

De asemenea, Anca a mărturisit că i-ar plăcea foarte mult să apară în unul dintre videoclipurile solistului.

„E o surpriză și pentru el. Nu sunt scumpă. Suntem prieteni, o luăm altfel. Abia aștept să am ocazia să-i spun: „Mai ții minte când am făcut eu? Acum rândul tău”. Așa îmi place mie”, a declarat Anca Dinicu pentru sursa menționată mai sus.