Dana Hauer avea doar 23 de ani când a apărut pentru prima dată pe micile ecrane. A făcut parte din serialele „Inimă de țigan” și „Regina”, fiind un adevărat deliciu pentru telespectatori. S-a numărat printre cele mai controversate personaje, iar rolul ei a fost de-a dreptul savuros pentru fanii îndrăgitelor telenovele. 

De atunci, fanii n-au mai știut mare lucru despre ea. Drept pentru care, actrița a dezvăluit în emisiunea lui Capatos, din ce proiecte a mai făcut parte, dar și despre restul activităților sale. Blondina a vorbit cu mare drag despre participarea sa în producțiile românești.

Dana Hauer, despre actorie și carieră

Invitată în emisiunea lui Dan Capatos, celebra „Pisi” a dezvăluit că după telenovelele care au consacrat-o, aceasta a mai jucat câteva roluri controversate în industria filmelor. Însă, după aceea, focoasa blondină s-a reapucat de cosmetică. Lucru pe care-l făcea înainte să devină actriță.

Am filmat în „O săptămână nebună”, am avut rolul unei secretare, cu sânii pe afară.. Am avut numai roluri de pițipoancă. În „Spitalul de nebuni” am fost o pușcăriașă care a violat un taximetrist. Deci nu m-am abătut de la drumul meu. A fost nebunie. Eu eram rea, nu te apropiai de mine.”, a mărturisit Dana Hauer în emisiunea lui Capatos.

 

@wowtiktak #xns#antena1#capatos#dancapatos#pisi#telenovela#inimadetigan#salon#gene ♬ original sound – WowTikTak

Dana Hauer are un salon de care s-a ocupat înainte să devină actriță

„Eu aveam un salon deschis dinainte să joc în seriale. Nu mi l-a făcut „Gigi Dumbravă”. L-am închis după pentru că nu mai mergea, nu m-am ocupat de el. Eu n-aveam treabă cu actoria. L-am redeschis acum, m-am apucat de gene. Sunt „genistă”. Pun niște gene bombă.”, a spus blondina în cadrul show-ului „păcătos”

Actrița s-a retras din lumea teatrului deoarece simțea nevoia de reorientare. Dar și pentru faptul că proiectele sale au fost destul de puține, iar banii nu i-au satisfăcut viața economică.