Vlăduța Lupău se pregătește pentru cea mai intensă perioadă din viața ei. Interpreta va deveni mămică peste câteva săptămâni și de abia așteaptă momentul în care își va ține băiețelul în brațe. Vedeta a comunicat cu fanii pe toata perioada sarcinii și nu a avut secrete față de cei care îi sunt alături.

Vlăduța Lupău este din ce în ce mai aproape de cel mai important rol al ei. În urmă cu câteva luni, aceasta anunța pe Instagram că va deveni mămică anul acesta. Marele moment se apropie cu pași repezi, iar artista este foarte nerăbdătoare. Soția lui Adi Rus a pus la punct ultimele detalii și se simte pregătită pentru venirea pe lume a micuțului ei.

Vlăduța Lupău nu s-a jucat prea mult cu răbdarea fanilor și a făcut public destul de repede sexul bebelușului. Artista a dezvăluit în emisiunea lui Cătălin Măruță că va avea băiețel. Vedeta, dar și întreaga ei familie numără zilele până când primul ei copil va veni pe lume. Deși este pentru prima dată când va naște, Vlăduța nu își face deloc griji.

Ce pofte are Vlăduța Lupău în a opta lună de sarcină. Artista nu se dă în lături de la nimic și nu îi pasă de kilogramele în plus
Instagram

Vlăduța Lupău va fi o mămică grozavă

Interpreta este sigură că instinctul matern își va face treaba și nu se îngrijorează deloc. Pe lângă asta, Vlăduța va avea parte și de tot ajutorul din partea familiei și a soțului. Tocmai pentru că este pe ultima sută de metri cu această experiență unică, artista vrea să profite din plin și să își facă toate poftele.

Artista nu a fost deloc o graviduță problematică, ci, din contră. Poftele ei sunt unele deloc costisitoare. Vlăduța le-a arătat fanilor de pe Instagram cum consumă pepene galben, piersici, gogoși, cireșe, banane și gem de caise.

„Începem numărătoarea inversă….⏳ Știu că această perioadă poate fi doar o dată în viață, așa că mă bucur de ea, chiar dacă îmi aduce și cele mai multe griji. E firesc! Sunt o mulțime de întrebări și de lucruri noi pe care le traiesc.

Dar, mai știu și că este cel mai mare dar ceresc să porți și să simți în pântecele tău un suflet; iar la vremea dată să-l aduci pe lume… Abia te aștept micuțule 👶🏻”, a scris Vlăduța Lupău pe Instagram.