„„Nu sunt adeptul vacanțelor, nu susțin, cel puțin în vremurile date, ideea de vacanță.”

Este vară, este sezonul vacanțelor, iar majoritatea vedetelor din România deja au bifat câteva destinații turistice. Excepția o face Dorian Popa, care are idei diferite pentru această vară. Artistul nu se gândește la vacanță, ci are alte planuri  mai serioase. Ce și-a propus Dorian Popa să facă în sezonul estival?

În timp ce unii sunt în vacanță sau plănuiesc următoare escapadă, Dorian Popa alege să facă notă discordantă. În planurile acestuia pentru vară nu se regăsesc vacanțele. Acesta are de gând să muncească și spune că la fel ar trebui să facă și restul lumii. După perioada grea a pandemiei, Dorian Popa spune că acum că lucrurile s-au mai relaxat toată lumea ar trebui să fie la muncă, să tragă din greu.

„Nu sunt adeptul vacanțelor, nu susțin, cel puțin în vremurile date, ideea de vacanță. Consider că noi, oamenii, ar trebui să ne focusăm foarte tare pe tot ce înseamnă reconstrucția economiei. Adică a țării noastre cât și a mapamondului.

Eu sunt genul workoholic, dedicat muncii lui foarte mult, motiv pentru care nu mă grăbesc să  plec într-o vacanță. Mai mult decât atât, viața mea și munca mea sunt ca o vacanță. Lucru pentru care nu pot decât să îi mulțumesc lui Dumnezeu.”, a declarat Dorian Popa, potrivit click.ro.

Ce planuri de vacanță are Dorian Popa! Artistul iese din tiparul vedetelor ce aleg destinații exotice
Social media

Când a fost Dorian Popa ultima oară în vacanță?

Dorin Popa a tras din greu pentru a ajunge unde este azi și nu are de gând să se oprească. Artistul recunoaște că este într-un fel dependent de muncă, dar îi și place foarte mult ceea ce face. Iar dacă vine vorba de vacanță, ei bine acesta nu a mai fost în una de șase ani.

Însă, acest lucru nu îl deranjează, preferând să se axeze pe treaba pe care o are și să se dezvolte. Acesta muncește mult pentru a putea să își permită tot ce își dorește, iar vacanțele și relaxarea le lasă pentru a doua parte a vieții.

„Știi când am fost ultima oară în vacanță? Și asta însemnând peste 2 zile. Acum 6 ani. Fără să fie cu vreun concert, deal, instastory, orice. De 6 ani nu am mai fost. Dar nu mă grăbesc. Mai stau un pic.”, declara Dorian Popa, în urmă cu o lună.

Distribuie

Absolventă a Facultății de Comunicare și Relații Publice, SNSPA. A urmat mai multe cursuri de Multimedia – Radio și Televiziune, activează în presa online de trei ani. În prezent este redactor al publicației Substanțial.ro. Este bine ancorată în tot ceea ce ține de showbiz și la curent cu ultimele noutăți.