„Revelionul am vrea să-l facem undeva în Maramureș, pentru că am fost vara asta acolo și ne-a plăcut foarte mult.”

Sărbătorile de iarnă se apropie cu pași repezi, așa că vedetele deja și-au făcut planurile. Printre cei care au planificat deja ce vor face de Crăciun și Revelion se număr și Cătălin Scărlătescu și partenera sa Doina Teodoru. Chiar dacă inițial cei doi nu s-au prea înțeles, au ajuns la un numitor comun și toate gusturile au fost împăcate. Unde o va duce celebrul chef pe iubita sa?

Cătălin Scărlătescu și Doina Teodoru au făcut programul pentru sărbătorile de iarnă. Pentru Crăciun cei doi nu au prea multe pregătite. Îl vor petrece în familie, alături de cei dragi. Însă pentru Revelion s-au iscat câteva discuții. El vrea la frig, ea vrea la cald, așa că le fac pe ambele.

Mai exact, noaptea dintre ani o să fie petrecută în stilul chef Cătălin Scărlătescu undeva în Maramureș. Iar mai apoi, chiar la început de an o să își prelungească vacanța și vor pleca în Asia.

„Revelionul am vrea să-l facem undeva în Maramureș, pentru că am fost vara asta acolo și ne-a plăcut foarte mult. Asta este propunerea lui Cătălin. Eu, de obicei, petrec Revelionul undeva la cald, nu-mi place absolut deloc frigul. Iar acum uite că voi merge în mijlocul frigului, va fi foarte interesant pentru mine, dar am zis „hai să facem și-asta!. Și după Revelion ne gândeam să mergem undeva în Asia, nu ne-am hotărât încă unde, dar acolo va fi cald, așa că le-mpăcăm pe-amândouă.”, a declarat Doina Teodoru, potrivit viva.ro.

Ce planuri are pentru sărbătorile de iarnă Cătălin Scărlătescu! Celebrul chef își va duce iubita într-un loc special
Social media

Cătălin Scărlătescu și Doina Teodoru, ceartă în fața camerelor

Cătălin Scărlătescu și Doina Teodoru formează de ceva timp un cuplu, iar relația lor pare să meargă foarte bine. Așa că aceștia s-au gândit să o „testeze” în aventura din „America Express”. Cei doi au acceptat provocare de la Atena 1 și s-au aruncat în competiție.

Deși nu se așteptau, se pare că relația le-a fost cu adevărat încercată. Cei doi au mărturisit că de-a lungul concursului s-au certat destul de tare în fața camerelor de filmat. Din cauza stresului și a adrenalinei au avut parte de numeroase conflicte în cuplu. Însă, deși s-au certat destul de mult, aventura nu i-a unit și le-a solidificat relația.

„În America Express am avut câteva (n.r. conflicte). Asta și pentru că m-am confruntat cu o situație nouă. Eu, în mod normal, nu mă cert. În momentul în care nu-mi convine ceva, tac. Intru într-o tăcere ciudată și, dacă lucrurile degenerează, întorc spatele și plec. Dar în America unde să plec?! Așa că pot spune că a fost extraordinar faptul că a trebuit să stăm împreună și am fost obligați de împrejurări să nu ne certăm atât de tare.

Asta ne-a ajutat, de fapt, să mergem înainte. Eu nu sunt genul de om conflictual, într-o relație nu mă cert niciodată. Stau și mă uit, iar dacă persoana din fața mea bate câmpii, sunt sigur că n-am ce căuta acolo și mă retrag încet, până nu mă mai vede cât de departe sunt.”, a declarat Cătălin Scărlătescu

Share.

Absolventă a Facultății de Comunicare și Relații Publice, SNSPA. A urmat mai multe cursuri de Multimedia – Radio și Televiziune, activează în presa online de trei ani. În prezent este redactor al publicației Substanțial.ro. Este bine ancorată în tot ceea ce ține de showbiz și la curent cu ultimele noutăți.