Află ce și-a propus să facă cu banii câștigați, David Popovici, dublu campion mondial.

 David Popovici, în vârstă de 17 ani, a câștigat a doua sa medalie de aur la Campionatul Mondial de la Budapesta miercuri, 22 iunie, înregistrând un timp de 47,58 secunde. 

Este al doilea înotător din istorie care a câștigat aurul la probele de 100 și 200 m liber la aceleași Campionate Mondiale, după americanul Jim Montgomery, care a făcut acest lucru în anul 1973 la Belgrad.Popovici a câștigat finala masculină de 100 de metri liber la doar două zile după ce obținuse aurul în cursa de 200 de metri.

Sursa: Social media

Cu cele două medalii de aur la Campionatele Mondiale, David Popovici este deja cel mai de succes înotător român din toate timpurile. Dar cel mai mare vis al românului este aurul olimpic, pentru că el consideră că „Jocurile Olimpice sunt adevărata esență a sportului”.La momentul revenirii sale în țară, acesta le-a mulțumit tuturor celor care l-au urmărit și i-au ținut pumnii.

„Vreau să le mulțumesc tuturor românilor care m-au urmărit. Care au stat cu sufletul la gură în fața ecranelor și românilor care au venit în persoană la Budapesta. Este superb! Mulți oameni și-ar dori să fie în situația mea, să aibă atâta susținere.

Sunt onorat să reprezint țara asta frumoasă și să vă simt alături de mine. Sincer! Vă mulțumesc!” a spus dublul campion mondial în momentul reîntoarcerii sale în România

David Popovici„O să-i tot strâng..”

Cu toate că în conturile sale au intrat aproximativ 200.000 de euro, David Popovici nu are planuri clare în privința banilor. Acesta mărturisește că îi va strânge până în momentul în care va fi sigur că știe cum anume își dorește să-i cheltuiască.

„Primii bani câștigați? Sincer, cred că i-am strâns. Și o să-i tot strâng până o să știu ce o să fac cu ei.” a declarat David Popovici în cadrul unui interviu acordat unui post de televiziune

Share.

Sunt Sebastian și încă de mic visam să învăț tainele jurnalismului și ale televiziunii. Am absolvit Facultatea de Jurnalism și Științe ale Comunicării din cadrul Universității Alexandru Ioan Cuza din Iași, iar acum, zic eu, sunt pregătit să vă aduc cele mai prospete știri din domenii diverse.