În urmă cu cinic luni, Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu au devenit părinți. Micuțul Luca Tiago le-a schimbat radical viața celor doi. Dani Oțil este alături de fiul său aproape tot timpul, iar în fiecare dimineață le povestește telespectatorilor din fața micilor ecran ce se întâmplă cu cel mic.

În această dimineață, Dani Oțil a vorbit în cadrul emisiunii pe care o prezintă alături de Răzvan Simion despre bebelușul său. În stilul caracteristic, cu mult umor, matinalul a vorbit despre greșelile pe care le-a făcut până acum și despre „planurile” pe care le are pentru fiul său.

Prezentatorul de la Antena 1 s-a arătat nemulțumit de forma pe care o au urechile micuțului Luca Tiago, fiind supărat că nu l-a moștenit în această privință. Mai mult, Dani Oțil deja a pregătit câteva schimbări pentru fiul său, prima pe listă fiind o operație de micșorare a stomacului.

„Ai văzut ce gropițe are? Ai văzut tu gropițe la mine? E de la cum doarme (n.r. – forma urechilor), foarte tare am greșit cu urechile, am și sunat la estetician pentru două lucruri. Să văd de la ce vârstă am voie să îi repar urechile, eu am urechile impecabile, am fost model de urechi la Milano și Paris, am făcut reclame, la cercei, nici maică-sa nu are urechile urâte, dar nu ca ale mele. Și vreau să îi micșorez stomacul, să nu mănânce mult de mic. Dacă la 30 de ani o să fie grăsuț? Eu vreau să îi taie (n.r. – stomacul) de acum ca să nu mănânce mult, să nu consume mult”, a spus Dani Oțil.

Ce planuri are Dani Oțil pentru fiul său? Matinalul de la Antena 1 a luat deja măsuri. „Tare am greșit…”
Instagram

Micuțul Luca Tiago le dă bătăi de cap părinților

Atunci când vine vorba de odihnă Gabriela Prisăcariu și Dani Oțil nu au parte de prea multă. Bebelușul încă doarme cu ei în același pat, iar pe parcursul nopții se trezește din două în două ore. Cei doi se află acum în etapa în care încearcă să îi formeze acestuia un program de somn mai bun. Însă pare că mai e mult de muncit până la rezultatul dorit.

„Astăzi a fost pentru prima dată când a dormit în pătuțul lui o oră întreagă. Nu știu ce s-a întâmplat. Nu sunt în măsură să dau niciun sfat legat de somn, de bebeluș. Noi nu avem un program, suntem vai de capul nostru

El noaptea încă doarme cu noi în pat, din simplu motiv pentru că îmi este mie comod să îl alăptez. Și așa mă trezesc de multe ori noaptea. Mănâncă din 2 în 2 ore. Dacă ar mai fi să mă și ridic, să mă duc în altă cameră… Nu!”, a spus Gabriela Prisăcariu.