Cătălin Moroșanu a fost unul dintre cei mai buni și iubiți concurenți de la Survivor România. Sportivul paria că va ajunge tot mai departe în concurs, dar din pricina faptului că s-a accidentat grav, nu a mai fost posibil lucrul acesta. Nu regretă niciuna dintre deciziile pe care le-a luat, dar cu siguranță s-ar gândi de două ori înainte, dacă ar mai primi vreodată propunerea de a participa la un show de televiziune precum cel de la Kanal D.

Cătălin Moroșanu își deschide academie

Cătălin Moroșanu vrea să o ia pe urmele lui Hagi și să își deschidă o academie unde tinerii din ziua de astăzi să facă sport de calitate. „Moartea din Carpați” a găsit deja locul unde vrea să își pună locul în aplicare, dar nu a găsit încă un nume pentru academia sa. El vrea să îi ajute pe cei care își doresc să practice kickbox, taekwondo, kempo, dar și multe altele.

Fostul concurent de la Survivor România nu se va muta în Capitală cu această ocazie, dar nici nu va sta prea multă vreme pe la Iași. Se pare că ai lui nu pot veni în București, pentru că soția sa este manager la o clinică privată de stomatologie și trebuie să rămână acolo.

Ce planuri are Cătălin Moroșanu după ce a participat la Survivor: „Îmi doresc să deschid o..."

„Îmi doresc să deschid o sală de kickboxing. Este o modă să-și denumească aceste săli de sport academie. Mă refer la mai multe ramuri sportive. În momentul în care îmi voi deschide Academia Cătălin Moroșanu să merge pe mai multe sporturi: kickboxing, cross-fit pentru gagici. Vreau să iau un antrenor de MMA, un antrenor de taekwondo. O să încerc să prind toate aceste ramuri sub această sală”, a declarat Cătălin Moroșanu la Teo Show.