Bibi este una dintre cele mai îndrăgite artiste din țară. La doar 20 de ani, aceasta are o mulțime de fani și a avut concerte importante pe care le-a susținut. 

Bibi se bucură de mult succes la doar 20 de ani. Artista a intrat în inimile publicului pentru vocea și talentul său, dar și prin frumusețea primită de la mama natură. Are visuri mărețe și își dorește să le îndeplinească, iar totul să fie așa cum visează.

Tânăra a fost întrebată cum se vede peste cinci ani și este foarte hotărâtă să muncească și mai mult. Se vede deja pe marile scene ale lumii, având o carieră în ascensiune. Pe plan personal, își dorește să fie iubită de cei dragi, iar fanii să o nu părăsească, în prezent, având o comunitate foarte mare.

Bibi le mulțumește „bibișorilor” care mereu au fost alături de ea și au încurajat-o în cele mai grele momente să continue și să fie cea mai bună.

@video.clipuri1 #bibi #fy #2022 #videoclipuri1 #fypシ ♬ original sound – videoclipuri1

„Peste cinci ani mă văd pe cele mai mari scene ale lumii. Mă văd la fel de iubită așa cum sunt acum, că știu că sunt de foarte multe persoane și sunt recunoscătoare pentru comunitatea frumoasă pe care o am. Le mulțumesc „bibișorilor” mei că sunt acolo cu mine.”

Bibi iubește din nou

Bibi și Antonio Pican au format un cuplu extrem de iubit de-a lungul anilor, iar fanii au fost șocați când au aflat vestea că s-au despărțit. Artista în vârstă de 20 de ani simte, din nou, fiorul iubirii. Aceasta are un nou partener și își dorește să fie ceva stabil. A recunoscut că este iubită, dar și iubește la rândul ei, iar, recent, a postat și o fotografia cu iubitul ei pe rețelele de socializare.

„Mă simt iubită, iubesc și sunt foarte fericită.”, a mărturisit Bibi.