Nimeni nu s-ar fi așteptat ca Bianca Drăgușanu să adore un preparat tradițional românesc.

Bianca Drăgușanu se numără printre divele care în prezent, își poate satisface orice capriciu. De la vacanțe scumpe până la haine de brand, blondina le-a bifat pe toate. Doar că lucrurile nu au stat așa și pe vremea când doar visa la celebritate. Pe lângă controversele pe care le-a stârnit în jurul relațiilor mediatizate, fosta asistentă Tv nu a uitat de unde a plecat și chiar adoră un preparat românesc, deși preferă la fel de mult și pe cele rafinate. 

Preparatul care nu face bine la siluetă

Blondina a recunoscut faptul că uneori își face poftele și se mai abate de la meniul sănătos. La capitolul mâncare, Bianca Drăgușanu adoră cartofii prăjiți cu ouă sau brânză, după cum a mărturisit chiar ea într-o apariție la Tv.

@divagirlss #fy #fyp #foryou #biancadragusanu #adelapopescu #showbiz #socialmedia #cancanuri ♬ original sound – divagirlss

„Cartofii prăjiți cu brânză sau ouă. Cartofii prăjiți cu ouă. Din totdeauna îmi plac”, a povestit Bianca Drăgușanu în cadrul emisiunii „Vorbește Lumea”.

Bianca Drăgușanu nu numai că alege preparate rafinate, ci ține cont și de un stil de viață sănătos. În urmă cu ceva timp, diva a fost invitata lui Damian Drăghici, în cadrul podcastului moderat de acesta.

Blondina a mărturisit că este foarte atentă atunci când vine vorba de alimentație și că au existat perioade în care nu mânca nimic toată ziua, din dorința de a slăbi. Vedeta a mărturisit că atunci când merge în vacanțe încearcă și preparatele specifice. Blondina evită zahărului și sarea, care pot duce la kilograme în plus.

,,Am trecut și prin diete, am trecut și prin faza când mâncam o cireașă sau o roșie pe zi, acum dacă nu mănânc nu pot să-mi duc sarcinile la bun sfârșit, nu pot să fac sală, nu pot să fac sport. Nu am de unde să-mi iau energia dacă nu mănânc”, i-a spus Bianca Drăgușanu lui Damian Drăghici.

Distribuie

21 de ani, studentă la Facultatea de Comunicare și Relații Publice din cadrul Școlii Naționale de Studii Politice și Administrative. Pasiunea pentru scris, curajul și dorința de a fi mereu conectată la actualitate au determinat-o să aleagă acest drum. Scopul ei este să profeseze în domeniul pe care l-a ales din băncile școlii. Își dorește să se promoveze și să se adapteze la schimbările presei.