Alexandru Arșinel și-a dedicat întreaga viață teatrului. Actorul s-a născut pe data de 4 iunie 1939 în Dolhasca, Baia. Este un actor român de comedie și director al Teatrului de revistă „Constantin Tănase”, din București. Unul dintre cei mai mari artiști cu care se mândrește țara noastră, Alexandru Arșinel, își culege roadele unei cariere de succes, după ce întreaga viață a petrecut-o pe scenă.

Alexandru Arșinel se bucură de o pensie destul de bună, care valorează aproximativ cât 3-4 salarii de-ale unui bugetar. Actorul nu se poate plânge, deoarece cu banii pe care îi ia lunar, își poate îndeplini multe dorințe sau planuri.

Ce pensie are Alexandru Arșinel

Îndrăgitul actor este una dintre cele mai bine plătite personalități acum, la bătrânețe. Pensia lui Alexandru Arșinel este de 8.936 lei pe lună, conform playtech.ro, suficient cât artistul să ducă un trai mai mult decât decent. Deși pensia artistului este una destul de „consistentă”, problemele de sănătate ale acestuia nu îi permit să se bucure liniștit de „viața de pensionar”.

Alexandru Arșinel, din nou pe patul de spital

Pentru actorul în vârstă de 82 de ani, ultimul an a fost unul destul de greu. Alexandru Arșinel s-a luptat cu probleme de sănătate care nu i-au dat pace. Acum însă, se află din nou pe patul de spital, unde va rămâne pentru mai multe analize. Actorul este internat pentru probleme cu inima la spitalul „Monza”, din capitală. Spitalul este recunoscut pentru intervențiile de chirurgie cardiovasculară.

„Inima mea se pare că are nevoie de o reparație generală, dacă mă pot exprima așa. Și atunci am alez Monza, fiind un spital renumit pentru asta. Totul se trage de la nenorocirea aia de COVID-19, care mi-a dereglat organismul”, a precizat Alexandru Arșinel pentru impact.ro 

Ce pensie primește, lunar, Alexandru Arșinel. Valorează cât 3-4 salarii la un loc!
Cancan

„Probabil că Stela mă caută deja! Cine știe?!”

Pe data de 23 noiembrie se împlinesc patru ani de la moartea regretatei Stela Popescu. După o viață întreagă petrecută împreună pe scenă, Alexandru Arșinel este dezamăgit că nu o va putea comemora pe buna lui prietenă și colegă, Stela Popescu.

„Parcă ar fi un mic blestem că perioada asta din an mă prinde cu tot felul de probleme personale, care nu suportă amânare, în loc să încerc să mai fac câte ceva pentru memoria dragii mele colege. Probabil că Stela mă caută deja! Cine știe?!”, a declarat artistul pentru impact.ro