Monica Tatoiu are o viață frumoasă și fericită, e mereu plecată prin vacanțe și se bucură de viață.  Este prezentă pe social media și postează mereu poze din vacanțe. Se poate bucura de o bătrânețe liniștită datorită pensiei pe care o primește lunar de la statul român. Nu ar avea motive pentru grija zilei de mâine. Află ce pensie colosală are Monica Tatoiu!

Fosta femeie de afaceri, la 64 de ani, are o pensie de 12.000 lei lunar. Această pensie o are în urma conducerii unei companii de produse cosmetice timp de 12 ani, între 1996-2008. Deci…Monica Tatoiu chiar este o norocoasă.

Acum ceva timp, Monica Tatoiu a vorbit despre pensia pe care o primește lunar și despre cum procedează cu banii.

„Am o pensie de 12.000 de lei de la statul român și nu din aia specială, pentru că mi-am plătit mereu taxele și impozitele și nu am acceptat să fiu plătită la negru”, a mărturisit Monica Tatoiu.

„Am avut bani foarte mulți. Și asta nu înțeleg astăzi părinții cu bani din România. Dacă familia are bani și tu vrei ca banii pe care îi faci ca părinte să nu fie risipiți de odrasla ta, trebuie să-l înveți de mic să muncească, chiar dacă tu-ți permiți să-i dai bani ca el să nu muncească”, a menționat Monica Tatoiu.

arhivă personală

Superstiția legată de prosperitatea financiară

„Întotdeauna când am obținut ceva ușor, inclusiv niște bani găsiți pe stradă pe care nu i-am dus la biserică, am pierdut de două sau trei ori suma respectivă. Întotdeauna când ești om încerci să obții maximum cu minimum de efort, este omenește. Întotdeauna lucrurile pe care le-am obținut ușor, le-am pierdut repede, deci asta am învățat.

Întotdeauna când, de exemplu, aveam o superstiție, dacă e luni și dacă e prima zi a lunii, nu dau bani, că înseamnă că pierzi bani toată luna, deci facturile nu le plătim niciodată în prima zi a lunii”, a mai spus aceasta.