Adriana Iliescu este un fost profesor universitar de literatură și limbă română. S-a remarcat în anul 2005, când a dat naștere unui copil la vârsta de 66 de ani. Dat fiind faptul că se afa la o vârstă înaintată, Adriana Iliescu a apelat la fertilizarea in vitro. În prezent, fiica ei este o domnișoară de 16 ani, iar cele două duc o viață modestă.  

Eliza, fiica Adrianei Iliescu este o elevă de nota 10. Se descurcă de minune la școală, iar mama ei o susține în demersul educațional. Își dorește să urmeze două facultăți și să ia exemplul mamei în cariera profesională. Eliza Maria Bogdana are o relație strânsă cu cea care i-a dat viață , iar cele două se întrețin din unicul venit al mamei, o pensie.

Cu ce sumă o întreține Adriana Iliescu pe fiica sa?

Fostul profesor universitar și fiica în vârstă de doar 16 ani se întrețin dintr-un venit de 2.000 de lei. Pensia Adrianei Iliescu este suma pe care cele două o folosesc lunar, iar la aceasta se adaugă bursa de merit a Elizei, în valoare de 300-400 de lei.

Eliza este o fată simplă, se concentrează asupra studiilor și rezultatelor școlare. Nu este interesată de haine sau farduri, își dorește să își îndeplinească visurile. Mama ei, încearcă să îi asigure tot confortul de care are nevoie pentru a se dezvolta armonios. La fel ca până acum, Adriana Iliescu are grijă de fiica ei în limita posibilităților.

arhivă personală

„Având în vedere perioada aceasta dificilă, purtăm ce avem pe noi, însă ne bucurăm că suntem bine și sănătoase. Fata are o aplecare spre lectură, cumpără și citește cărți, mai ales din secolul XX. Îmi place ca fiica mea să fie cochetă, însă nu dăm banii aiurea pe haine, este un magazin în Drumul Taberei, cu hainuțe la 35-40 de lei. De exemplu, i-am luat, de 1 Iunie, o fustiță plisată, la vreo 40 de lei, extraordinară.”a declarat Adriana Iliescu despre fiica ei în urmă cu ceva timp.