Mădălina Ghenea a dezvăluit suma pe care i-a plătește Matei Stratan, lunar, fiicei sale

În luna aprilie a anului 2017, Mădălina Ghenea și afaceristul Matei Stratan au devenit părinții unei fetițe sănătoase. Au trăit o frumoasă poveste de ragoste, care însă a avut un sfârșit.

Mădălina Ghenea și fiica ei locuiesc în Italia. Actrița s-a reîntors în țara în care se stabilise de dinainte să devină mamă. Cât despre relația cu tatăl copilului ei, actrița a povestit că afaceristul îi plătește micuței o pensie alimentară.

1. Cât primește lunar fiica Mădălinei Ghenea pensie alimentară din partea tatălui

Într-o postare pe rețelele de socializare, Mădălina Ghenea a povestit că fostul partener de viață plătește lunar suma de 1.500 de euro, drept pensie alimentară.

„Plătesc singură chiria la Milano, nu plătește nimeni pentru mine. Charlotte primește 1.500 de euro pe lună de la tatăl ei”, a transmis Mădălina Ghenea pe rețelele de socializare.

@video.clipuri1 #madalinaghenea #pensiealimentara #2022 #fy #foryou #videoclipuri1 #bucuresti #romania ♬ original sound – video.clipuri1

2. Mădălina Ghenea: „Nu este ușor să gestionezi o relație la distanță”

Deși aveau planuri de căsătorie, relația celor doi s-a răcit considerabil. Au decis să meargă pe drumuri separate, dar păstrează o relație civilizată de dragul fetiței.
Cât despre despărțirea lor, frumoasa actriță a oferit câteva declarații.

arhivă presă

„Ne-am gândit la căsătorie, însă nu este ușor să gestionezi o relație la distanță. Pe de altă parte, când l-am cunoscut pe Matei, care are o companie în România, el știa că munca mea și viața mea sunt în Italia. Însă, eu mi-am dorit ca Charlotte să se nască în țara mea, pentru ca bunicii, străbunicii și unchii să o poată vedea”, a declarat Mădălina Ghenea în urmă cu mai mult timp, potrivit gosspitvmagazine.it.

3. Nu își imagina viața fără el

La începutul relației, actrița povestea că tatăl copilului ei a fost cel mai bun lucru care i s-a întâmplat în viață. Mai mult decât atât, a simțit că el este bărbatul alături de care își va petrece toată viața.

social media

„Matei este cel mai bun lucru din viaţa mea, deoarece de la început a crezut că pentru noi doi totul este posibil. Siguranţa lui m-a făcut cea mai fericită femeie din lume. Primul lucru pe care mi l-a spus a fost: Vreau să mă căsătoresc cu tine şi să devenim părinţi.

Acum sunt fericită, râd mereu. Dintr-un miracol s-a născut un altul. Îl respect foarte mult. Am înţeles că el este alesul imediat”, spunea actrița, în urmă cu mai mulți ani.

Distribuie

22 de ani, studentă în cadrul Facultății de Jurnalism și Științele comunicării la „Universitatea din București”. „Bobocel” în presă, la început de drum, dar cu o desagă de determinare în spate, vrea să crească în domeniul pe care îl iubește cel mai mult și pe care a ales să pășească încă din băncile școlii. Își dorește să devină un jurnalist profi, corect și își dezvolte creativitatea, pentru a realiza materiale autentice și calitative!