Ioana Ginghină a învățat să își prioritizeze cheluielile în ultima perioadă.

Alexandru Papadol și Ioana Ginghină au format unul dintre cele mai apreciate cupluri de la începuturile anilor 2000. Povestea lor de dragoste a durat mai bine de 10 ani, dar, din păcate, nu a fost una de durată. Cei doi au împreună o fetiță de care se ocupă împreună și după divorț.

Ioana Ginghină și Alexandru Papadopol au divorțat, dar au rămas în relații bune de dragul celei mici. După separarea de Alexandru, Ioana a decis să acorde o nouă șansă iubirii. Actrița are de gând să se căsătorească anul acesta, mai ales că și-a găsit sufletul pereche. Cristi Pitulice a întâlnit-o pe Ioana când se aștepta cel mai puțin și a fost dragoste la prima vedere.

Ioana Ginghină își calculează cu atenție banii

Ioana Ginghină a fost mereu asumată și nu s-a ferit să spună lucrurilor pe nume. Fosta parteneră a lui Papadopol a recunoscut că stă destul de prost cu banii și a început să facă economii. Actrița a apelat la o aplicație care o ajută să își prioritizeze banii, astfel încât să îi ajungă pentru toate cheltuielile.

Ioana Ginghină nu are deloc un salariu mare de la teatru, dar o ajută și pensia alimentară pe care Alexandru Papadopol i-o trimitei fiicei sale. Actrița nu a spus cu subiect și predicat ce pensie plătește fostul soț, dar nu și-a ascuns venitul lunar. Ioanei îi intră în casă 8.000 de lei.

Dacă ne raportăm la faptul că Mihai Bendeac primește 6.400 de lei din partea teatrului, înseamnă că și Ioana Ginghină se apropie tot de acea sumă, iar diferența este suma plătită de Alexandru Papadopol.

„Îmi pun lunar de-o parte o sumă pe care am voie să o consum. Este vorba de 8.000 de lei, salariul de la teatru și pensia alimentară de la Alexandru. Tot în aplicație notez absolut toate cheltuielile: facturi, mâncare de la supermarket, meditațiile fetiței.

Înainte nu reușeam să strâng mare lucru. O luasem razna! Dar nu știi ce înseamnă să strângi bani! E ca la greutate – vezi miracolul cu ochii tăi. Pe mine aplicația asta m-a educat. Până nu am văzut, nu credeam. Acum am zile când nu cheltuiesc deloc”, a declarat Ioana Ghinghină pentru Click!.

Distribuie

27 de ani, absolventă a Facultății de Sociologie și a Facultății de Drept din cadrul Universității „Constantin Brâncuși” din Târgu-Jiu. Lucrează în presă de aproape 3 ani și este responsabilă de materialele publicate pe zutv.ro. Este pasionată de social media și nu îi este străin niciun tool de promovare online.