După ce și-a ucis soția, bărbatul a mers pe stradă cu capul acesteia în mână.

Caz cutremurător! Un bărbat care și-a omorât soția într-un mod tragic și-a primit sentința. Acesta va sta doar câțiva ani în spatele gratiilor.

Criminalul și-a ucis fără milă soția, tăindu-i capului celei ce i-a fost parteneră de viață. Femeia care și-a pierdut viața într-un mod cumplit avea doar 17 ani.

8 ani de închisoare pentru o crimă odioasă

În ciuda acțiunilor sale, instanța a decis ca bărbatul să primească doar 8 ani de închisoare. Acest lucru s-a întâmplat din cauza faptul că, părinții fetei ucise…l-au „iertat” pe bărbat și nu au dorit ca acesta să primească pedeapsa maximă pentru fapta sa.

Sursa: Social media

În cursul zilei de miercuri, Massoud Setayeshi, purtătorul de cuvânt al sistemului judiciar din Iran a declarant că, criminalul, Sajjad Heydari, a primit o sentință de 7 ani și jumătate pentru fapta sa. La acesta se adaugă opt luni pentru agresiune.

Cei doi erau căsătoriți încă de pe vremea când Mona, fata omorâtă, avea vârsta de 12 ani. Doi ani mai târziu, familia lor s-a mărit, venind pe lume primul lor copil, un băiat.

Se pare că, înainte de a fi omorâtă, aceasta please din Tunisia pentru a scăpa de bătăile primate din partea soțului său. Bărbatul, care într-un final i-a luat și viața, refuzase cererea de divorț intentată de soția sa.

Cu toate acestea, crima odioasă nu a fost făcută de o singură persoană. Se pare că cumnatul femeii a participat și el la această ucidere. Pedeapsa lui este cu mult mai mica, de doar 45 de luni.

Moartea tinerei a dus la formularea de noi cereri în iran pentru a se stabili o lege prin care violența să fie prevenită, iar persoanele în cauză să fie protejate. De asemenea, s-a cerut și creșterea vârstei la care două persoane se pot căsători. Fetele trebuie să aibă 13 ani împliniți pentru a se căsători.

Share.

Sunt Sebastian și încă de mic visam să învăț tainele jurnalismului și ale televiziunii. Am absolvit Facultatea de Jurnalism și Științe ale Comunicării din cadrul Universității Alexandru Ioan Cuza din Iași, iar acum, zic eu, sunt pregătit să vă aduc cele mai prospete știri din domenii diverse.