Ce pasiune a descoperit unul dintre fiii Adelei Popescu?

Adela Popescu și Radu Vâlcan au rămas uimiți atunci când au descoperit ce făcea unul dintre fiii lor. Se pare că unul dintre cei mici și-a descoperit o nouă pasiune. Prezentatorul TV a fost la un pas să „leșine” atunci când a văzut.

Se pare că Adela Popescu și Radu Vâlcan au un designer vestimentar în familie! Unul dintre fiii Adelei Popescu și al lui Radu Vâlcan și-a descoperit o nouă pasiune; personalizarea articolelor vestimentare. Cel mic a ales să coloreze cu carioci mai multe tricouri. Mai mult, pentru ca cel mic să-și pună imaginația la treabă, Adela Popescu i-a cumpărat mai multe articole vestimentare simple pe care le poate desena.

„E gata și tricoul pentru azi. Radu era să leșine când a văzut asta. Dar sunt carioci textile și se curăță cu apă, sper!”, a scris Adela Popescu pe Instagram.

social media

Ce părere are Adela Popescu despre soțul ei, Radu Vâlcan

Adela Popescu este de părere că soțul ei este o persoană introvertită. Se pare că prezentatorului TV îi place mult să comunice cu persoanele din jurul său.

„Radu este introvertit cu cei din jur, acasă turuie pur şi simplu. Noi nu am fost deficitari niciodată la capitolul comunicare. E adevărat că eu iubesc mai mult decât el adunările şi mărturisesc că am devenit mai selectivă din cauza lui, însă nu mi se pare un sacrificiu prea mare pentru liniştea familiei noastre.

Eu apreciez enorm că îmi respectă familia, că nu m-a pus niciodată să aleg, că înțelege cât de important este aspectul acesta pentru mine. Şi că înţelege că, dacă eu sunt fericită şi împăcată, pot oferi totul în relaţia noastră”, a mai mărturisit soția lui Radu Vâlcan pentru Viva.ro

Distribuie

Am absolvit facultatea de jurnalism din cadrul universitatii Hyperion in anul 2021. Recent, am lucrat intr-o companie multinationala (Multidisciplinary Digital Publishing Institute) ca editor de productie in limba engleza. Sunt o persoana modesta, matura si curioasa. Fiind la inceput de cariera doresc sa ma perfectionez si sa-mi dezvolt abilitatile si cunostiintele.