Liviu Vârciu, mai mândru ca niciodată de copiii săi.

Liviu Vârciu se consideră unul dintre cei mai împliniți bărbați. Acesta se poate mândri mai mereu cu familia sa superbă. Prezentatorul de televiziune petrece foarte mult timp în compania copiilor săi. Însă, de această dată, Liviu Vârciu a fost cel care a filmat-o pe fiica sa. Totodată, i-a transmis acesteia și un mesaj emoționant. 

Liviu Vârciu este unul dintre cei mai cunoscuți și apreciați prezentatori TV de la noi din țară. Este cunoscut pentru glumele și simțul umorului de care dă dăvadă. Vedeta se poate mândri cu familia sa frumoasă, iar ori de câte ori are ocazia, își petrece timpul cu mebrii familiei.

social media

Ce pasiune are fiica lui Liviu Vârciu, Anastasia

Liviu Vârciu este foarte activ pe rețelele de socializare, acolo unde are și o comunitate mare de fani. Liviu împărtășește cu fanii săi mai mereu momentele bune, dar și cele mai puțin bune din viața sa. Totodată, prezentatorul TV trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de Anda Călin, cu care are și doi copii.

Poate vă întrebați dacă cei mici îi calcă pe urme pe tatăl lor. Răspunsul este nu, deoarece cei mici deja și-au descoperit pasiunile. Așadar, Liviu Vârciu a filmat-o recent, pe fetița sa în timp ce se afla la balet, semn că cea mică este pasionată de dans.

„Iubirea mea”, a scris Liviu Vârciu pe rețelele de socializare.

Fetița lui Liviu Vârciu este pasionată de balet

Recent, prezentatorul TV le-a arătat fanilor că o duce pe Anastasia, fiica sa la balet. De asemenea, acesta a filmat-o pe cea mică și a postat filmulețul pe Instagram, în timp ce se afla la cursul de balet.

Liviu Vârciu se mândrește cu familia și cu copii săi, trei la număr; Anastasia, Carmina și Matei. Fiind foarte mândru de copiii săi, Liviu Vârciu postează mai mereu filmulețe cu aceștia pe rețelele de socializare, ori de câte ori are ocazia.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Liviu Varciu (@liviu_varciu)

Share.

Am absolvit facultatea de jurnalism din cadrul universitatii Hyperion in anul 2021. Recent, am lucrat intr-o companie multinationala (Multidisciplinary Digital Publishing Institute) ca editor de productie in limba engleza. Sunt o persoana modesta, matura si curioasa. Fiind la inceput de cariera doresc sa ma perfectionez si sa-mi dezvolt abilitatile si cunostiintele.