Betty Salam este cunoscută în lumea mondenă ca fiind fiica talentatului Florin Salam. Cei doi au atât de multe în comun, inclusiv pasiunea pentru muzică și talentul, că este imposibil să nu fie asociați și comparați. Dar, spre deosebire de tatăl ei, Betty mai are o mare pasiune care, după cum spune ea, și-a pus amprenta asupra sa.

Betty Salam este în atenția publicului de mică, de pe vremea când alți colegi de breaslă de-ai ei nici nu îndrăzneau să viseze la o astfel de expunere. Principalul motiv al acestei celebrități precoce a fost faptul că s-a născut într-o familie de oameni talentați, iar tatăl ei este nimeni altul decât Florin Salam.

Atunci când a crescut, Betty și-a dorit din tot sufletul să calce pe urmele tatălui său, dar, în același timp, a știut că este o presiune extrem de mare pe umerii ei. Vedeta a fost mereu speriată de gândul de a nu dezamăgi pe cei din jur, în special pe Florin Salam.

Ce pasiune are Betty Salam, în afară de muzică. „Câți oameni se iau de mine că m-am îngrășat... ” Instagram

Betty Salam: „Nici mie nu-mi vine să cred”

Timpul a trecut, iar Betty a reușit să își contureze propria imagine de artist și le-a arătat tuturor că este la fel de talentată precum tatăl ei. Și, totuși, nu și-a dorit să se facă remarcată cântând manele, ci și-a ales propriul stil muzical care a reprezentat-o ani la rând.

Betty Salam a recunoscut că nu este pasionată doar de muzică, ci mai sunt și alte lucruri care îi plac și care o relaxează, iar unul dintre ele este mâncarea. De când a devenit mămică, fiica lui Florin Salam a fost nevoită să intre mai des în bucătărie, iar asta a făcut-o să iubească mai mult mâncarea.

Însă, oricât de mult i-ar plăcea mâncarea, Betty a recunoscut că această pasiune vine la pachet și cu un dezavantaj. Vedeta știe că s-a îngrășat și i se pare ireal faptul că și cei din jur o critică pentru asta.

„Mâncarea, nu se vede?! Știi câți oameni se iau de mine că m-am îngrășat?! Nici mie nu-mi vine să cred că m-am îngrășat”, a spus Betty în podcastul „Manele Mentolate”.