Este una dintre cele mai frumoase și seducătoare femei din showbiz. În urmă cu mai mulți ani a fost declarată cea mai frumoasă femeie din România. Lucru care i-a adus extrem de multă popularitate. Gina Pistol, căci despre ea este vorba a rămas până astăzi una dintre cele mai râvnite femei. 

Chiar dacă își permite tot ce își dorește, soția lui Smiley nu se dă în lături să-și achiziționeze și lucruri mai puțin costisitoare. Drept pentru care, focoasa blondină a împărtășit cu fanii pe rețelele de socializare parfumul ei preferat. Face parte din categoria brandurilor de lux, dar nu este atât de scump, însă nu pare s-o deranjeze acest lucru.

Care este și cât costă parfumul preferat al Ginei Pistol

Zilele trecute, Gina Pistol a ținut să le împărtășească fanilor care este parfumul ei preferat. Nu este orice tip de parfum, ci unul din categoria brandurilor de lux. Însă, nu este atât de scump pe cât ar părea la prima vedere. Spunem asta pentru că este vorba despre Giorgio Armani, una dintre cele mai luxoase și scumpe mărci. Cu toate acestea, „My way” căci așa se numește, costă doar 100 de dolari.

Semn că blondina nu se uită la preț atunci când îi place ceva. Ne dăm seama că soției lui Smiley îi plac parfumurile puternice, care îi dau energie și îi elimină oboseala, căci așa a descris parfumul pe care-l folosește. Orice femeie și-l poate achiziționa, căci prețul este destul de rezonabil, dacă stăm se ne gândim.

 Ce parfum folosește Gina Pistol. Orice femeie și-ar permite sa îl cumpere. FOTO
social media

Ce spune Gina Pistol despre parfumurile preferate

 „Am patru parfumuri preferate şi chiar pot spune că îmi este foarte greu să îmi găsesc un parfum nou. Pe astea le folosesc în orice perioadă din an şi, deşi sunt diferite, simt că mă regaăesc în ele. Îmi plac notele puternice!

Angajaţii unei cafenele mi-au spus că mă recunosc după parfum. De cele mai multe ori îmi place să le combin într-un dozaj pe care numai eu îl ştiu, aşa că miros altfel. N-aş vrea să le mai numesc, pentru că într-o vreme le-am tot recomandat şi mi se părea că le regăseam mai tot timpul.”, declara Gina Pistol într-un interviu mai vechi.