Deși este persoană publică, Elena Gheorghe se numără printre divele care nu dau o avere pe lucrurile personale. Alte vedete de la noi nu se uită la bani atunci când vine vorba de parfumuri sau cosmetice. Chiar și așa, artista nu mizează pe același principiu. Chiar dacă are resursele financiare necesare pentru a-și satisface orice capriciu, Elena Gheorghe are un parfum preferat de câțiva ani. 

Cât costă parfumul preferat al Elenei Gheorghe

Deși a cunoscut succesul cu piesele sale, artista nu se numără printre divele care dă mulți bani pe lucrurile personale. Elena Gheorghe are un parfum preferat de ceva timp. Mai exact, este vorba despre Hypnotic Poison Elixir de la Dior. Numele sugerează un parfum extrem de scump, dar realitatea este alta. Varianta cu 50 ml costă puțin peste 400 de lei, în timp ce parfumul cu 100 ml costă 560 de lei. Alte dive din lumea mondenă dau cel puțin 1.000 de lei pe un parfum, dar Elena Gheorghe preferă ceva accesibil.

Ce parfum folosește Elena Gheorghe. Orice femeie și-l poate permite
douglas.ro

Se spune că femeile care aleg acest parfum că sunt puternice și fac față provocărilor. Ba mai mult, Hypnotic Poison Elixir de la Dior este intens și aromat, perfect pentru doamnele și domnișoarele care își folosesc ambiția pentru a-și îndeplini visele. Totdată, se mai spune că acest parfum face parte din categoria celor rafinate și elegante, cu note de vanilie.

Chiar în cadrul unui interviu, artista mărturisea că preferă parfumurile puternice, iar familia i-a făcut cadou la un moment dat, patru sticluțe cu aroma ei preferată.

„Ador mirosurile tari, foarte puternice şi persistente. Ultima oară am primit de ziua mea 24 de parfumuri, dintre care patru erau aroma mea preferată: Hypnotic Poison Elixir de la Dior. Nu îmi cumpăr niciodată parfumuri florale, fresh, pentru că mi se pare că nu rezistă pe piele”, spunea în urmă cu ceva timp Elena Gheorghe.