Se pare că artista nu se uită la bani, atunci când vine vorba de astfel de produse.

Fără doar și poate, Delia se numără printre cele mai îndrăgite artiste de la noi. Cum își poate permite orice, blondina nu se uită la bani și își poate satisface orice capriciu, fie că e vorba de o vacanță într-o destinație exotică sau ținutele cu care își impresionează fanii. Pentru un parfum, Delia scoate din buzunar o sumă deloc de neglijat. 

Cât costă unul dintre parfumurile preferate de artistă

Se pare că Delia preferă brandurile extrem de cunoscute. Așa se poate spune și în cazul parfumului. Mai exact, este vorba despre Pomelo Riviera de Atelier des Ors, care propune o mireasă inedită. Pe lângă asta, nici prețul nu poate fi trecut cu vederea.

Sticluța de 100 de ml, pe care o are și artista, costă nici mai mult, nici mai puțin de 975 de lei. Totuși, puține doamne și domnișoare își pot permite să dea peste 900 de lei pe o sticluță de parfum. Mireasma preferată de artistă rămâne mai degrabă la stadiul de dorință pentru multe femei.

Ce parfum folosește Delia. Cât trebuie să scoți din buzunar, dacă vrei să miroși demențial. FOTO
Instagram

Despre Pomelo Riviera de Atelier des Ors se spune că este un parfum special. Lansat în 2019, aroma li se potrivește de minune femeilor pline de viață. Nu doar doamnele pot să îl folosească, ci și domnii, căci parfumul preferat de artistă este unisex.

Aroma are ca note de vârf grapefruit, iasomie si bergamot, ca note de mijloc floare de portocal, sare si trandafir, iar cea de bază cedru.

Se spune că femeile care aleg acest parfum sunt gata să facă față oricărei provocări. Este o aromă potrivită pentru zilele toride sau nopțile lungi de vară. De altfel, se consideră că mireasma exprimă luxul și opulența, încurajând femeile să fie cea mai bună versiune a lor în fiecare zi.

Nici nu e de mirare faptul că Delia preferă acest parfum, având în vedere că artista își surprinde mereu fanii cu aparițiile sale excentrice.

Distribuie

21 de ani, studentă la Facultatea de Comunicare și Relații Publice din cadrul Școlii Naționale de Studii Politice și Administrative. Pasiunea pentru scris, curajul și dorința de a fi mereu conectată la actualitate au determinat-o să aleagă acest drum. Scopul ei este să profeseze în domeniul pe care l-a ales din băncile școlii. Își dorește să se promoveze și să se adapteze la schimbările presei.