Cleopatra Stratan a împărtășit cu fanii săi de pe Instagram care este parfumul său preferat.

Cleopatra Stratan păstrează o legătură activă cu fanii săi de pe Instagram, împărtășindu-le acestora atât detalii din viața personală, cât și cea profesională.  Este valabil și de această dată când artista a făcut o postare pe rețeaua de socializare în care le-a spus fanilor care este noul său parfum preferat.

Se pare că vedeta preferă un parfum care face parte din colecția „mygeisha” și care are un cost total de 420 de lei.

„Îl ador..”

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Cleopatra Stratan (@cleopatrastratan)

„Ați încercat uleiul “MUSK” de la @mygeisha.official ? Eu îl ador!” a scris Cleopatra Stratan pe contul său de socializare

În urmă cu aproximativ un an, Cleopatra Stratan și Edward Sanda și-au unit destinele. Se pare că artistei îi priește statulul de femeie măritată, având în vedere că declară că, căsătoria este frumoasă și fericită.

În același timp, Cleopatra mărturisește că între ea și Edward Sanda nu există certuri, cu toate că uneori nu împărtășesc neapărat aceeași părere.

„Viața de femeie căsătorită este frumoasă și fericită. Noi nu ne certăm niciodată. Avem situații în care eu am o părere, iar el are altă părere. Încercăm să o discutăm și rezolvăm orice.”  a declarat Cleopatra Stratan pentru Viva!

Cleopatra mărturisește că în viitor atât ea, cât și soțul ei, Edward Sanda își doresc să devină părinți. S-au și gândit deja ce sex ar vrea să aibă copilul lor.

Ei bine, Cleopatra și Edward și-ar dori să aibă o fetiță. Cu toate acestea, cei doi tineri însurăței nu se grăbesc, declarând faptul că își doresc să mai copilărească puțin. De asemenea, mai au de pus la punct o serie de detalii, înainte de a se întâmpla acest lucru.

„Deocamdată mai așteptăm până să devenim părinți. Nu ne grăbim, dorim să mai copilărim noi. După aceea, vedem. Să ne punem la punct cu casa, cu amănuntele…” a mai spus Cleopatra Stratan pentru sursa citată

Distribuie

Sunt Sebastian și încă de mic visam să învăț tainele jurnalismului și ale televiziunii. Am absolvit Facultatea de Jurnalism și Științe ale Comunicării din cadrul Universității Alexandru Ioan Cuza din Iași, iar acum, zic eu, sunt pregătit să vă aduc cele mai prospete știri din domenii diverse.