Parfumul tău semnătură spune atât de multe despre tine.

Dacă alegeți ceva proaspăt și citric, probabil că sunteți energic și ușor entuziasmat. Sau, dacă optezi pentru ceva feminin și floral, probabil că ești cochet și romantic. Deci, are sens ca fiecare zodie a horoscopului să aibă un parfum care i se potrivește cel mai bine. Aici, experții în astrologie ne spun parfumul ideal pentru fiecare semn al zodiacului – acum este timpul să ne îndreptăm spre ghișeul de parfumuri.

12.Berbec

Ce parfum ar trebui să îți cumperi, în funcție de zodia ta
Pixabay

Acest semn de foc îndrăzneț și asertiv ar trebui să ia în considerare parfumurile care includ note picante precum scorțișoara. „Acesta este un parfum ideal pentru oamenii născuți sub semnul curajos, activ și îndrăzneț al berbecului”, spune astrologul de relații Anna Kovach.

„O persoană Berbec poate fi energizată și inspirată de parfumul acestui condiment foarte iubit.” Dacă vor ceva mai chill, ar trebui să aleagă liliac mov. „Liliac este un parfum care aduce calmare sistemului nervos, perfect pentru un semn activ guvernat de Marte precum Berbecul”, spune Jill Loftis, astrolog și fondator al Nuit Astrology. Le-ar putea ușura unele dintre tendințele lor nerăbdătoare.

11.Taur

Taurul este una dintre cele mai bine îmbrăcate zodii și are nevoie de un parfum sofisticat care să se potrivească. Experții în astrologie spun că semnul pământului ar trebui să caute parfumuri naturale discrete.

„Heliotrope oferă un parfum moale de migdale și vanilie, cu o margine de pământ, despre care unii spun că amintește mai mult de mâncare decât de floare”, spune Loftis. „Fiind iubitor de mâncare senzual, acest parfum este perfect pentru a stabili o personalitate Taur în realitatea pământească.”

10.Gemeni

Semnul gemenilor poate dori să investească într-un parfum de lacramioare pentru următorul parfum semnătură. „Acest parfum este vesel și tineresc, ceea ce oglindește unele dintre cele mai bune și mai strălucitoare calități ale personalității Gemeni”, spune Loftis. „Destul de interesant, are și natura sa duală, ca Gemenii noștri.

Deși este frumoasă și parfumată, întreaga plantă este destul de otrăvitoare dacă este consumată”. Daca lacramioarele nu sunt treaba lor, un Gemeni ar trebui sa opteze pentru un parfum realizat cu doua note primare care sa faca semn din cap catre dubla lor personalitate.

9.Rac

Nu există niciun semn care preferă să cuibărească acasă mai mult decât Racul – așa că nu este surprinzător că astrologii sugerează arome de casă, cum ar fi prăjiturile cu zahăr și vanilia cu cireșe. „Semnul sensibil al crabului caută confort și siguranță și îi place să-și amintească de casă și familie”, spune Kovach.

„Cei născuți sub acest semn sunt atrași de mirosuri care le tentează apetitul și le înveselesc natura plină de capriciu.” Alte arome gurmand – sau parfumuri gastronomice precum ciocolata, cafeaua și caramelul – se potrivesc și ele.

8.Leu

Acest semn, guvernat de soare, necesită un parfum ușor și vesel, care să se potrivească cu personalitatea sa distractivă și care atrage atenția. Aici intervin citricele. „Portocalele, mandarinele sau chiar grapefruit-urile au un miros care atrage semnul luminos și dramatic al Leului”, spune Kovach. „Sunt îndrăzneți, pasionați și energici și le place să iasă în evidență într-o mulțime.”

7.Fecioară

Acest semn practic și sensibil preferă parfumurile simple, care miros proaspăt și natural. „Fiind un semn de pământ întemeiat și sănătos, oamenii Fecioare sunt atrași de parfumul pinului”, spune Kovach. „Se vor bucura să le amintească de natură și să se simtă ca și cum ar fi plimbat printr-o pădure.”

În plus, acest parfum va evoca imagini ale unei case proaspăt curățate. Datorită asocierii sale cu anumite produse de dezinfectare. „Îi va face să se simtă ca și cum ar fi în spații curate și senine și îi va ajuta să se simtă întemeiați și echilibrați”, spune Kovach.

6.Balanță

Conduse de Venus, o planetă care a fost numită după zeița frumuseții și a romantismului, Balanța necesită parfumuri feminine și romantice. Și ce este mai romantic decât trandafirul? „Parfumul de trandafir va ajuta o persoană Balanță să își portretizeze energia de atracție sentimentală”, spune Kovach.

„Este probabil să se simtă mai încrezători și mai împuterniciți atunci când poartă acest parfum.” Dacă unei Balanțe nu îi place parfumul trandafirului de la sine, poate alege un parfum care să includă floarea într-un buchet floral mai mare. Aceste arome joacă pentru înclinația semnului pentru a colecta lucruri frumoase.

5.Scorpion

Hotărât, pasional și loial, parfumul semnăturii unui Scorpion trebuie să fie îndrăzneț. Kovach recomandă un parfum de iasomie. „Ca semn asociat cu puterea, bogăția, misterul și transformarea, parfumul exotic al iasomiei îi atrage pe cei născuți sub semnul Scorpionului”, spune Kovach.

„Acesta este un semn care are un puternic atractiv carismatic”. Iasomia este, de asemenea, un afrodisiac cunoscut pentru calitățile sale senzuale. Ceva ce Scorpionii îl au și din abundență. Este adesea amestecat cu alte flori sau lemn de santal cremos și vanilie.

4.Săgetător

Acest semn impulsiv și liber gânditor ar trebui să ia în considerare un parfum de nișă precum eucalipt. „Săgetătorul este un semn asociat cu filozofia, spiritualitatea și vindecarea”, spune Kovach. „Din cauza asocierii lor cu medicina și progresul, Săgetătorul este asociat cu parfumul de eucalipt”. Genul chypre este, de asemenea, popular printre Saggies.

„Unul dintre cele mai vechi parfumuri din istorie, Chypre este considerat mai mult o categorie de parfum decât un parfum individual”, spune Loftis. „Această natură atotcuprinzătoare are sens cu Săgetătorul lumesc și condus de Jupiter. Sofisticate și complexe, aceste arome pot include mirosuri florale, mușchi, lemnoase și piele.”

3.Capricorn

Mirosul caracteristic al lui Capricorn este vanilie cu o singură notă. „Oamenii Capricorn au reputația de a fi „Plain Janes” ai zodiacului, dar de aceea oamenii iubesc Capricornii”, spune Kovach. „Cei născuți sub această zodie sunt fără pretenții, de încredere și muncitori. Din acest motiv sunt atrași de parfumul vaniliei.” Vanilia este populară din aceleași motive. Este extraordinar de comun. Dar puternic, drăguț și oarecum creează dependență.

2.Vărsător

Vărsătorii sunt inovatorii și intelectul zodiacului, șocând mereu pe alții cu invențiile și inteligența lor. Li se potrivește bine un parfum neașteptat precum cuișoarele. „Acest condiment înțepător și puternic este intens și parfumul său este perfect pentru cei născuți sub semnul rebel și surprinzător al Vărsătorului”, spune Kovach. Mirosul este adesea amestecat cu alte note picante și lemnoase. Un miros stimulant care aduce la fel de multă emoție într-o situație ca și un Vărsător.

1.Pești

Peștii sunt în contact cu emoțiile lor și sunt extrem de intuitivi. Ceea ce înseamnă că personalitățile lor se îmbină frumos cu un parfum calmant, cum ar fi lavanda.

„Înclinația lor pentru meditație și visele psihice face ca parfumul asociat cu relaxarea și chiar somnul profund să se potrivească perfect”, spune Kovach. „Oamenii Pești pot descoperi că nervii lor anxioși sunt liniștiți de acest miros.” Lavanda poate fi folosită atât ca parfum personal, cât și ca parfum de casă sub formă de spray de cameră sau lumânare.