Andreea Antonescu nu a reușit să se liniștească deloc, după ce a părăsit competiția Survivor România. Artista nu a rezistat pentru prea mult timp în Republica Dominicană, pentru că deși este o femeie de nota zece, nu reușea să dea randament pe traseu. Colegii ei se înțelegeau de minune cu ea, iar vedeta le-a adat acestora o serie de sfaturi care i-au ajutat enorm, dar au decis să o propună pentru eliminare, la vremea aceea, pentru că nu era bună din punct de vedere sportiv, iar ei aveau nevoie de oameni puternici din toate punctele de vedere.

Mioara Antonescu are mare încredere în fiica sa

Frumoasa artistă a întâmpinat probleme și după revenirea în țară, iar situația prin care trece acum nu este deloc un plăcută fiind în plin proces de divorț. Este, totuși, o femeie norocoasă din multe puncte de vedere. Andreea Antonescu are alături de ea oamenii potriviți care o ajută să treacă peste fiecare moment dificil și care știu cum să se comporte cu ea.

Una dintre persoanele care nu a lăsat-o niciodată la greu a fost chiar femeia care i-a dat viață. Fosta concurentă de la emisiunea Surivivor România a mărturisit de foarte multe ori faptul că îi este extrem de recunoscătoare celei care i-a dat viață pentru tot ceea ce a făcut pentru ea până la această vârstă și că îi datorează întreaga sa carieră. Este ferm convinsă că fără ajutorul ei nu ar fi ajuns niciodată unde este acum. Mioara Antonescu a vorbit, recent, despre divorțul fiicei sale pe care o susține indiferent despre ce ar fi vorba. I-a vrut mereu binele, iar pentru asta fiica sa nu poate decât să îi mulțumească.

Ce părere are mama Andreei Antonescu despre divorțul fiicei sale! Femeia, moment de sinceritate în fața tuturor

“E încă tânără, dar sper să nu renunţe la ideea de a-l găsi pe bărbatul care o merită cu adevărat!”, a delclarat Mioara Antonescu, mama Andreei Antonescu, pentru impact.ro