Jador vorbește fără rețineri despre colegii lui de breaslă, mai ales acum, că a ajuns să îi cunoască destul de bine.

Jador a fost mereu sincer și și-a exprimat liber părerile. Manelistul preferă să verbalizeze ceea ce gândește, chiar dacă asta ar putea să îi supere pe cei din jurul lui. Recent, acesta a vorbit despre statutul de artist și a oferit o definiție care i-a lăsat pe toți cu gura căscată.

Jador este iubit de o mulțime de persoane care îi sunt mereu alături. Manelistul a reușit să ajungă la inima tuturor datorită muzicii sale, dar și datorită felului său de a fi. Deși are tot ce și-ar putea dori un bărbat la vârsta lui, Ionuț nu a uitat nicio secundă de unde a plecat.

Jador a rămas mereu concectat la realitate și nu este de mirare că mulți îl consideră „pământean”. Manelistul știe că se numără printre cei mai buni din breasla lui, dar nu se lasă condus de această idee. În același timp, Jador este conștient că există și artiști mult mai profesioniști decât el. În această categorie l-a integrat, fără să stea prea mult pe gânduri, pe Smiley.

Ce părere are Jador despre Smiley. Manelistului nu i-a fost teamă să spună lucrurilor pe nume
Instagram

Jador se percepe ca fiind un „lăutar”

Chiar dacă perfomează în sfere diferite, Jador îl apreciază pe Smiley și nu se ferește să facă o comparație între ei. Invitat în podcastul lui Gojira, manelistului i s-a ridicat la fileu unul dintre cele mai complexe subiecte și anume, definirea unui artist complet.

Fără să stea prea mult pe gânduri, aceasta l-a dat exemplu pe Smiley. Ba mai mult, Jador a și argumentat de ce Smiley este un artist, iar el este un lăutar. Suprinzător sau nu, diferențele constau în natura publicului, dar și în mediile în care concertează. Jador știe că mai are mult de muncit până să ajungă la nivelul lui Smiley, dar are încredere că va reuși într-o zi.

„Smiley cântă pe scene, unde e de neatins. Eu sunt pe scene unde sunt de atins. Sunt tangibil. Smiley e intangibil”, a spus manelistul în podcastul lui Gojira.

@juliaailui Jador la „. Aproximativ discutii cu Gojira”#PopMusic #Romania #jadorasii #jador_adevarat #italy #sesiune2022 #5pasidebine #misiuneatiktok #maturita2022 ♬ suono originale – Julia Ailui

Distribuie

27 de ani, absolventă a Facultății de Sociologie și a Facultății de Drept din cadrul Universității „Constantin Brâncuși” din Târgu-Jiu. Lucrează în presă de aproape 3 ani și este responsabilă de materialele publicate pe zutv.ro. Este pasionată de social media și nu îi este străin niciun tool de promovare online.