Iulia Albu nu iartă pe nimeni! Criticul de modă analizează constant ținutele vedetelor, iar, de data asta, în atenția ei a intrat Theo Rose. Theo este una dintre cele mai cunoscute cântărețe de la noi din țară. Pe lângă acest talent, frumoasa cântăreață i-a mai cucerit pe cei din online cu simțul umorului foarte dezvoltat.

Iulia Albu și colegul ei, Ovidiu Buta sunt ochi și urechi la tot ceea ce se întâmplă în showbiz. Cei doi taie în carne vie la „Poliția modei” și aproape că nu este vedetă care să iasă neșifonată din replicile lor. Recent, criticii s-au oprit asupra lui Theo Rose, unul dintre personajele mondene care este pe buzele tuturor.

Iulia Albu, plăcut impresionată de Theo Rose

Tocmai de aceea, Iulia Albu a ținut și ea neapărat să o analizeze și pe carismatica Theo Rose. Spre uimirea tuturor, Iulia este chiar impresionată de ceea ce promovează muzica. Theo Rose este printre puținele prezențe din online pe care criticul le apreciază în adevăratul sens al cuvântului.

Mai mult, Albu crede că este foarte important că Theo și-a asumat o imagine și merge până la capăt cu ea. Un alt aspect la care Iulia ține foarte mult și pe care l-a subliniat la Theo este îndrăzneala cântăreței. Criticul de modă este foarte acidă la adresa celor care au un păr neîngrijit, însă, în cazul Theo Rose, nu a fost nevoie de taxare.

„Theo este o fată care se joacă cu hainele, ceea ce mie îmi place foarte mult. Cred că este o fată foarte frumoasă și are tot respectul meu pentru că nu are un discurs care să promoveze perfecțiunea fizică și pentru că a spus de foarte multe ori că nu dorește să-și pună implant cu silicon pentru că ei îi place exact așa cum este. Ceea ce este absolut fantastic pentru că avem nevoie și de astfel de voci.”, a spus Iulia Albu despre Theo Rose.