Flick a renunțat la Radio ZU pentru a se dedica în totalitate proiectelor pe care le are. Imediat după plecarea sa, locul i-a fost luat de Cuza, un nume pe care cei de la conducere îl vânau de mult timp. Planetele s-au aliniat perfect, iar Adrian Popescu a ajuns să fie colegul lui Răzvan Popescu, înlocuindu-l pe Flick.

Flick a fost unul dintre cele mai longevive nume din portofoliul celor de la Radio ZU. Timp de 7 ani, acesta împreună cu Răzvan Popescu au realizat emisiunea de după amiază. Cei doi se sincronizau perfect, iar publicul îi privea mereu ca un tot unitar. Din păcate, în vară, Flick a pus punct colaborării cu Radio ZU și a lăsat scaunul liber altcuiva.

Ce părere are Flick de faptul că a fost înlocuit de Cuza. „N-aș putea spune că îmi place... ”
Playtech

Flick nu ascultă emisiunea moderată de Cuza și Popescu

La scurt timp, Cuza a fost cel care s-a alăturat lui Popescu la microfonul de la ZU. Invitat în podcastul lui Măruță, Flick a abordat și subiectul aceasta și a spus ce părere are despre echipa formată din Cuza și Răzvan Popescu.

„Când treci de cealaltă parte a microfonului, nu pot să spun că sunt un fan al radioului. Nu ascult radio, nici înainte nu ascultam. Nu sunt genul de om care își pune alarma la ora 16 că începe emisiunea. Au fost momente când eram în trafic și m-am surprins ascultând.”, a recunoscut Flick.

„N-aș putea spune că îmi place sau nu-mi place. Nu sunt eu, Flick, în măsură să evaluez. Sunt un om extrem de asumat. Eu, ducându-mă de bună voie și anunțându-mi planul, mi-am cântărit bine totul. Nu sunt omul jumătăților de măsură să zic după că îmi pare rău. 

Recunosc că am ascultat de câteva ori și, fiind un anumit topic și sunând un ascultător îmi spuneam <<bă, eu aș fi spus asta!>>. Nu că e rău ce a spus el. E un mecanism, ai fost acolo, știi cu ce se mănâncă.”, a declarat Flick în podcastul „La Măruță”.