Ieri, a avut loc mult așteteptatul eveniment și anume nunta Simonei Halep. Tenismena și partenerul ei de viață, Toni Iuruc, și-au unit destinea la starea civilă, iar mai apoi au dat o petrecere de zile mari la care au luat parte cele mai importante persoane din viața lor.

Botezatu, părere sinceră despre rochia Simonei Halep

Marele eveniment a fost atent analizat de toată lumea, iar rochia aleasă de sportivă pentru ziua nunții nu a scăpat nici ea necomentată. Cătălin Botezatu nu s-a putut abține să nu își dea și el cu părerea despre alegerea vestimentară pe care vedeta a făcut-o și, surprinzător, nu a avut nimic de zis.

Designerul a fost de părere că rochia sa a fost una potrivită care deși pare simplă, este una rafinată și elegantă. Machiajul a fost și el apreciat de către Bote, care a mărturisit că îi scoate foarte bine în evidență trăsăturile feței. Mai mult de atât, a adorat și coafura. Așadar, mireasa a reușit să îl impresioneze pe îndrăgitul creator de modă.

 

“Rochia aleasă de Simona este una foarte frumoasă! Cu toate că pare simplă, este foarte rafinată și extrem de elegantă. Culorile sunt foarte bine alese pentru că îi complimentează tenul și părul. Iar combinația de dantelă din bumbac și voaluri în partea de jos, care dau un volum ce nu deranjează deloc ochiul privitorului, face ca toată această combinație să-i complimenteze extrem de bine părul, culoarea pielii și așa mai departe. Chiar și coafura este atent aleasă, rafinată, simplă, dar extrem de elaborată. Machiajul este și el, unul aparent simplu, dar care îi scoate în evidență trăsăturile feței. Din punctul meu de vedere, este o ținută foarte echilibrată, care poate fi copiată de foarte multe doamne, domnițe, care vor să fie speciale în ziua logodnei, chiar alegând o rochie ce, aparent, pare simplă!”, a declarat Cătălin Botezatu.