Andreea Bănică a criticat aspru persoanele care și-ar dori să strice o căsnicie.

Andreea Bănică are o familie fericită cu iubitul său pe care l-a cunoscut în liceu. Aceasta a vorbit despre persoanele ce au relații cu cei implicați într-un mariaj și îi condamnă pentru alegerea făcută. 

Andreea Bănică nu poate accepta că o persoană ar fi capabilă să despartă o familie. Deși aceasta este realitatea, ea consideră că este o prostie uriașă și arată că nu îți pasă deloc. Vedeta a reușit să-și construiască un mariaj fericit cu partenerul ei cunoscut în clasa a X-a și consideră că toată lumea va putea.

Cântăreața a criticat aspru persoanele care se îndrăgostesc pe cei implicați într-o altă relație. În acest fel, își asumă rolul de amant sau amantă și poate destrăma o familie. Andreea Bănică știe că viața nu se oprește la o anumită persoană și se pot găsi alte opțiuni disponibile. Vedeta ține mult la integritatea unei familii și nici prin cap nu-i trece că cineva s-ar putea băga.

„Chiar vrei să știi?… Cea mai mare prostie pe care o poți face este să intri în viața unui om cu familie fără să îți pese de familia, copiii lui. Practic nu îți pasă de el, ea. Ești egoistă/egoist și vrei să îți fie doar ție bine. Nu am nimic personal cu aceste persoane, nu mă interesează însă consider că îți poți crea singur familia visată fără să faci rău altora. Viața nu se oprește doar la un bărbat, femeie!!!”, a scris Andreea Bănică pe Instagram.

Social media

Andreea Bănică și soțul ei sunt împreună din liceu

Andreea Bănică trăiește într-un mariaj fericit cu primul său iubit. Cei doi s-au cunoscut în liceu și s-au îndrăgostit nebunește. În prezent, ei sunt părinții a doi copii frumoși și se înțeleg foarte bine chiar și după atâția ani petrecutți împreună.

„Ne-am cunoscut în liceu. Am făcut amândoi Liceul Teoretic din Eforie Sud. El era din Eforie Nord și făcea naveta. Eu clasa a 10-a, el a intrat în a 9-a, deci cu câteva luni mai mic decât mine. Fiind boboc, s-a organizat balul bobocilor, unde eram invitate și noi, fetele din a 10-a, pentru că eram o clasă de fete frumoase, se spunea atunci. M-am gătit și, împreună cu o colega de-a mea ne-am dus la bal.(…) Și da, s-a întâmplat să fiu sărutată și cucerită de bărbatul vieții mele. Mi-am jurat că cel care mă va atinge prima oară va fi soțul meu și tatăl copiilor mei.”, a spus Andreea Bănică în trecut.

Distribuie

Pasionată de dezvoltare personală, călătorii și citit, ea este atrasă de noutățile și momentele cheie din industria din spațiul public. Andreea face și voluntariat, fiind o persoană implicată în comunitate și în soluționarea problemelor societății căutând să se dezvolte atât pe plan personal, cât si profesional.