Cristina Bâtlan a făcut deja o listă cu încălțările în care tinerii pot dansa până la răsăritul soarelui.

Cristina Bâtlan și brandul ei sunt pregătiți pentru una dintre cele mai agitate perioade din an. Festivaluri de la noi din țară au început în urmă cu ceva timp, iar cele mai importante de abia zilele viitoare își vor deschide porțile pentru petrecăreți. Investitoarea de la „Imperiul leilor” a testat terenul înainte și deja a venit cu o serie de recomandări.

Cristina Bâtlan a pus bazele Musette în urmă cu ani buni, iar scopul ei a rămas același și în prezent. Vedeta a încercat la Paris una dintre cele mai comode perechi de încălțări, iar de atunci, lumea ei s-a schimbat total. Aceasta a lucrat luni la rând pentru a crea calapodul perfect și pentru a se apropia de confortul dat de balerinii franțuzești.

În prezent, Cristina Bâtlan și-a atins scopul. Musette este unul dintre cele mai calitative brand-uri, iar clienții sunt mereu mulțumiți de produsele achiziționate. „Leoaica” știe cum să speculeze piața în avantajul ei, iar această perioadă este una dintre cele mai productive pentru ea și pentru brand-ul ei.

Ce pantofi recomandă Cristina Bâtlan pentru perioada festivalurilor. Prețurile sunt pentru buzunarele tuturor petrecăreților
Instagram

Cristina Bâtlan s-a pregătit temeinic pentru festival

Cristina Bâtlan și-a informat fanii că va fi prezentă la festivalul de malul mării. Afacerista nu este pusă pe distracție, ci merge acolo tot cu treabă. Cu ajutorul prietenului ei de Mobexpert, Dan Șucu, Cristina a reușit să își amplaseze o insuliță. Acolo, festivalierii vor găsi încălțările perfecte pentru distracție.

Și pentru că mai sunt doar câteva zile până la festival, „leoaica” a venit în ajutorul tuturor. Vedeta a postat un videoclip în care a făcut o serie de recomandări.

„În acest weekend, la „Neversea” am fost întrebată care sunt cei mai potriviți pantofi pentru festival. Așa că am venit degrabă în magazin să vă arăt care sunt opțiunile”, a început Cristina Bâtlan să povestească în videoclipul său.

 

@musette.official tell us what shoes are you taking to #neversea? ✨@cristina.batlan #neverseafestival #festivalshoes #festivalseason #tiktokfashion #fashionstyle #shoestyle #fy #fyp #festivalnotiktok #summervibes #fashioninspo ♬ Pieces (Solo Piano Version) – Danilo Stankovic

Distribuie

27 de ani, absolventă a Facultății de Sociologie și a Facultății de Drept din cadrul Universității „Constantin Brâncuși” din Târgu-Jiu. Lucrează în presă de aproape 3 ani și este responsabilă de materialele publicate pe zutv.ro. Este pasionată de social media și nu îi este străin niciun tool de promovare online.