Viviana Sposub și George Burcea au demonstrat că formează un cuplu solid și că iubirea lor este mai importantă decât orice. Ei se înțeleg și se susțin în toate proiectele lor, astfel că se pot considera o adevărată echipă pe toate planurile vieții.

De când a început matinalul de la Kanal D, Viviana Sposub este nevoită să se trezească înainte de răsăritul soarelui, la ora 04:00 dimineața. Vedetei nu îi este greu cu trezitul fiindcă a mai lucrat în trecut și îi place. Iubește să aibă o viață activă și speră să rămână mereu așa, făcând tot mai multe lucruri ce îi aduc bucurie.

Sursa foto: Social media

Viviana Sposub își trezește iubitul de la ora 04:00

Prezentatoarea și partenerul ei petrec foarte mult timp împreună și consideră că este unul dintre secretele reușitei lor. Viviana a dezvoltat un ritual de dimineață alături de partenerul ei, George Burcea. După ce face gălăgie pentru a-l trezi, ei beau cafeaua împreună.

George Burcea își urmărește iubita în fiecare dimineață la emisiune indiferent unde se află. Dacă este plecat, se uită online, dar nu ratează nicio ediție. Când se termină, îi oferă partenerei sale un feedback.

„Noi reușim să ne gestionăm relația în așa fel încât să petrecem extrem de mult timp împreună, acesta este și secretul relației noastre. Facem mai toate lucrurile împreună. Acum, de când eu mă trezesc cu noaptea în cap, ne-am făcut cumva un program. Îl trezesc la 4 dimineața și pe el, parcă îmi e ciudă să îl văd cum doarme ca un îngeraș. Fac tot posibilul să îl trezesc, deschid toate luminile, dau drumul la muzică, dau drumul la apa din duș, fac foarte multă gălăgie. Ne bem cafeaua împreună. Probabil el mai moțăie vreo oră atunci când eu merg spre televiziune. La ora 8, de fiecare dată, deschide televizorul și se uită la emisiune. Mă ține la curent cu un feedback la cald.”, a spus Viviana Sposub într-un interviu pentru Ego.ro.