Deși și-ar mai fi dorit un alt copil, cariera sa a fost de data aceasta pusă pe primul loc. Actrița a explicat în detaliu

Cătălina Grama este una dintre cele mai cunoscute și mai talentate artiste din showbiz-ul românesc. Vedeta este căsătorită cu Alex Puiu și împreună formează o adevărată familie. 

Sunt părinții a doi copii minunați, alături de care viața lor a căpătat un alt sens. Cât despre venirea pe lume a celui de-al treilea copil, vedeta nu ar fi făcut față programului încărcat.

Jojo: ,, Eu aș fi vrut și 4 copii‘’

Este o familistă convinsă și a mărturisit că și-ar fi dorit să aducă pe lume 4 copii. Cariera pe care o are însă nu este deloc ușoară.

,,Înainte de pandemie pe la 38-39 de ani, am vrut să o iau de la capăt. Aveam proiecte de teatru și am zis că e o perioadă bună acum, mie îmi plac familiile mari. Eu am suferit pentru că am fost singurul copil la părinți.

Aș fi făcut și vreo 4 copii, crede-mă, numai că e puțin dificil ca și artist și mai ales să fii artistul femeie – mamă, să îți iei mereu atâta pauză. Dar eu aș fi vrut și 4 copii.

Sursa foto: Social media

Mama a mai obosit și a zis: “Măi, mamă, gândește-te bine că nu mai pot!” Și atunci am lăsat-o baltă după perioada asta.

Și sunt și fată și băiat și ne împlinesc în toate, sunt niște minunății. Dar sunt pentru familiile mari’’, a declarat Cătălina Grama pentru Impact.ro.

Cătălina Grama, o mamă și o soție desăvârșită

Actrița a mai povestit că în timpul petrecut în pandemie a reușit să își exerseze abilitățile culinare.

„În pandemie a trebuit să îmi exersez toate aptitudinile de bucătar. Și am descoperit că, deși îmi plăcea să gătesc, nu mai îmi place chiar atât de mult să gătesc.

social media

Atâta mi-am experimentat aptitudinile de bucătar că, la un moment dat, am zis: “Bă, eu nu mai vreau să gătesc niciodată!” Mă ajută și Paul, dar el nu gătește așa de mult. Și la noi e și complexă treaba, mi-am găsit în bucătărie ce vrei tu, mi-am pus audio books, mi-am pus predici, mi-am pus muzică.

Deci, la un moment dat, în bucătărie a devenit un univers întreg, pentru că stăteam atât de mult acolo, încât trebuia să fac ceva, să dansez când toc”, a adăugat ea, pentru sursa citată mai sus.

Distribuie

22 de ani, studentă în cadrul Facultății de Jurnalism și Științele comunicării la „Universitatea din București”. „Bobocel” în presă, la început de drum, dar cu o desagă de determinare în spate, vrea să crească în domeniul pe care îl iubește cel mai mult și pe care a ales să pășească încă din băncile școlii. Își dorește să devină un jurnalist profi, corect și își dezvolte creativitatea, pentru a realiza materiale autentice și calitative!