Corina Caragea a vorbit sincer și deschis despre pasiunile sale

Corina Caragea a fost recent criticată de internauți.

Îndrăgita prezentatoare are o slăbiciune pentru vacanțe, mai ales când vrea să se relaxeze. Însă, mulți internauți au vorbit de rău la adresa ei, tocmai pentru că alege astfel de locații. Dar, acesta pare să gie singurul viciu pe care Corina Caragea îl are.

Comentariile în social media

Ce o deranjează pe Corina Caragea. Totul se leagă de pasiunea pe care o are
Instagram

“Așa cum cred mulți, căci mai văd comentarii în social media, eu nu muncesc, sunt măritată cu un domn în vârstă generos și stau toată ziua în vacanțe de lux. Glumesc.

Îmi place foarte mult să călătoresc, este pasiunea care îmi mănâncă cei mai mulți bani. Eu nu dau banii pe rochii, bijuterii, mașini, terenuri și așa mai departe, ci vânez oferte, zbor și cu companii low cost deseori și dacă am un weekend liber sau două-trei zile, îmi place să plec undeva.”, a declarat Corina Caragea pentru EGO.ro

De asemenea, prezentatoare a mărturisit că își dorește de mult timp să ajungă în Bora Bora. Dar până acum nu a găsit momentul potrivit.

„Destinația la care visez dintotdeauna este Bora Bora și niciodată nu e momentul potrivit. Financiar este un efort foarte mare, dar este și foarte departe. Traversezi așa cam toată Planeta și trebuie să faci mult timp economii. Dar sper ca într-o zi să ajung. Mi se pare Paradisul pe Pământ”, a mai adăugat Corina Caragea.

În cadrul interviului, vedeta a povestit că prima ei dragoste rămâne Barcelona. Și asta pentru că spre această locație a zburat prima dată.

„Primul meu zbor cu avionul a fost la Barcelona și prima dragoste nu se uită niciodată. Barcelona rămâne și în ziua de astăzi, după atâtea călătorii, pentru mine, cel mai frumos oraș.

Mi se pare orașul perfect. Are de toate: muzică, arhitectură, mâncare bună, oameni senzaționali, tot ce trebuie. Nu mi-a fost frică la primul zbor. Eu nu am frică de avion, dar am mare frică de apă.”, a declarat Corina Caragea pentru sursa menționată.

Distribuie

Alexandra Neacșu, are 24 de ani și e absolventă a Facultății de Artă Geo Saizescu. Îi plac foarte mult filmele sci-fi, cărțile horror și adoră să gătească. În prezent cochetează și cu arta și este membră fondatoare a „Teatrului Nou”.