Maria Cârneci este una dintre cele mai interprete de muzică populară. I-a cucerit pe români din talentul și vocea sa inegalabilă și este des invitată la evenimente, unde știe să facă un adevărat spectacol. 

Deși toată lumea o cunoaște pe artistă sub numele de Maria Cârneci, în buletinul ei scrie altceva. S-a născut în 22 martie 1953 într-o comună din județul Dâmbovița. Aceasta a fost și învățătoare după terminarea studiilor, înainte de a ajunge cântăreață.

În buletinul său scrie Maria Petrescu după ce s-a căsătorit. Artista și-a cunoscut soțul la un concurs de muzică, Romulus Petrescu fiind directorul hotelului la care artista era cazată. Din acel moment, ei au rămas împreună și se iubesc nebunește. Rodul iubirii dintre cei doi este fiul lor, Eduard. Cântăreața de muzică populară a rămas văduvă după ce soțul ei a decedat în urmă cu trei ani.

L-am întâlnit pe soţul meu, economist de profesie, la concursul «Floarea din Grădină», el fiind director la hotelul în care eram cazată. Încă de la începutul relaţiei am fost de nedespărţit şi nu concepeam ideea de a sta separaţi. Eram tineri şi frumoşi, iar din iubirea noastră a venit pe lume băiatul nostru, Edi. Cred că atunci când am rămas însărcinată a fost cel mai fericit moment din viaţa mea.”, a spus artista.

Sursa foto: Social media

Ce avere are Maria Cârneci

Maria Cârneci nu a considerat niciodată că luxul este o prioritate în viața sa. Aceasta a strâns mai mulți bani de-a lungul anilor pentru a-și ajuta familia, iar fiul său să aibă parte de un trai mai bun.

„În viața asta, nu ne dă Dumnezeu chiar toate zilele în roz sau toți banii din lume. Nici n-aș avea nevoie. Am alergat după ei, am vrut să demonstrez și să fac ce mă ajută Dumnezeu, ca ai mei, băiatul meu, să o ducă puțin mai bine decât am dus-o eu. Nu mă interesează palatele. Aici ne folosim de toate, dar tot aici rămân. Suntem trecători și atunci de ce să am necaz sau să invidiez pe unul care are ceva în plus?”, a spus Maria Cârneci în podcastul moderat de Valentin Sanfira.